Otthon / Nagyatádi hírek / Felújítják a mentőállomást Nagyatádon

Felújítják a mentőállomást Nagyatádon

Korszerű, felújított épületben dolgozhatnak a nagyatádi mentők, hogy hatékonyabban lássák el a munkájukat,  és hogy komfortosabb körülmények között tölthessék az idejüket a mentőállomáson.

A mentők ideiglenesen a tűzoltóság épületében kerültek elhelyezésre addig, amíg az állomás felújítása folyik. A Nagyatádi Mentőállomás Európai Uniós pénzügyi forrásból újul meg. A mentők korszerű, komfortosabb konyhát, nappali tartózkodó helyet és kényelmes fekete-fehér öltözőt kapnak, és hozzá vizesblokk kerül kialakításra. Új automatizált garázskapukat építenek be a régiek helyére, így gyorsabban eltudnak indulni a mentő-autók riasztás esetén. A nyílászárók cseréje is megvalósul, az épület külsejét hőszigetelik – ez alacsonyabb és hatékonyabb energia felhasználást eredményez, valamint az épületen napkollektorok is elhelyezésre kerülnek – írja Ormai István polgármester Facebook-bejegyzésében.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Tisztújítás: közülük kerülhet ki a Jobbik következő vezetése

Szombaton tartja tisztújító kongresszusát a Jobbik. A párt szabályzatai alapján a jobbikos alapszervezetek jelölhették taggyűléseiken …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: