Otthon / Nagyatádi hírek / Hurokkal fogták a vaddisznót a fiatalok – Rinyabesenyő
Fotó - sonline.hu
Fotó - sonline.hu

Hurokkal fogták a vaddisznót a fiatalok – Rinyabesenyő

A nagyatádi rendőrök két fiatalt gyanúsítanak azzal, hogy tiltott vadászati eszközzel és tiltott vadászati módon vaddisznót  ejtettek el.

Egy rendbeli lopás, egy rendbeli állatkínzás vétsége  és egy rendbeli orvvadászat  megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két rinyabesenyői fiatal ellen a Nagyatádi Rendőrkapitányság.

– A rendelkezésre álló adatok alapján a kiskorú fiúk (vasárnap délelőtt) Rinyabesenyő külterületén tiltott vadászati eszközzel, tiltott vadászati módon (hurokkal) elejtettek egy körülbelül nyolcvan kilós vaddisznót – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A vadállatot egy fejszével fejbe vágták. A tizenévesek a vaddisznót kizsigerelték, megnyúzták, majd a húsát elosztották egymás között.

– A rendőrök otthonukban elfogták a két fiatalt, majd mindkettőjüket előállították a rendőrkapitányságra – közölte az SMRFK. – A 14 és a 17 éves fiúkat a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, s az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek. – írja a sonline.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Tisztújítás: közülük kerülhet ki a Jobbik következő vezetése

Szombaton tartja tisztújító kongresszusát a Jobbik. A párt szabályzatai alapján a jobbikos alapszervezetek jelölhették taggyűléseiken …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: