Otthon / Barcsi hírek / Semmelweis-nap alkalmából flashmobot tartott a Jobbik Barcson

Semmelweis-nap alkalmából flashmobot tartott a Jobbik Barcson

Ander Balázs országgyűlési képviselő azt írja facebook-bejegyzésében, hogy a Jobbik szívén viseli  kulcsfontosságú területek problémáinak feltárását és orvoslását, hiszen az egészségügy talpra állítása, valamint a szociális ellátórendszer megreformálása nélkül nem építhetünk virágzó nemzetet.

A Dél-somogyi képviselő kitér arra is, hogy a kormány- és rendszerfüggetlen rombolás folyományaként a nemzet egészség-vagyona lepusztult, és így az egészségügyi-szociális szféra is egyre nehezebben tud megfelelni a feladatainak.

5

Megjegyzi, hogy már négy évtizede egyre rosszabbá válik a magyar egészségügy, döbbenetes mortalitási adatainkkal – egész Európa legbetegebb nemzete vagyunk.

A hazai humánreprodukciós-és szociális katasztrófa sereghajtó megyéjének lakosaiként fontosnak érzi, hogy fokozott védelem illesse meg a humán javakat előállító, azokat védő intézményeket, az ott dolgozó embereket, akik folyamatosan panaszolják, hogy nem a rendszer partnerként kezelt szereplőinek, hanem rabszolgának érzik magukat, akiknek folyamatosan visszaélnek a hivatástudatával.

Ander Balázs országgyűlési képviselő és Rózsavölgyi Lilla, a Jobbik Ifjúsági Tagozat barcsi tagjaként – Semmelweis-nap alkalmából szolidaritásukat, támogatásukat fejezték ki a Jobbik nevében Barcson, az egészségügyi és szociális ágazat dolgozói felé.

9

 

 

 

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kadarkút, Babócsa… Vajon a kormánypárti képviselő Szászfalvi László, most miért hallgat?

A jobbikos országgyűlési képviselő ma reggeli bejegyzése közösségi oldalán: Ander Balázs Elátkozott beruházások földje? – …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: