Otthon / Dél-somogyi hírek / Vasútfelújítás valamint az utópia egymás szinonimái?

Vasútfelújítás valamint az utópia egymás szinonimái?

Legalább egy hónapot csúszik az új siófoki aluljáró átadása. Az erről szóló Sonline cikket, változtatás nélkül közöljük.

Június végére ígérték a dél-balatoni vasútfejlesztés első ütemének részeként elkészült új siófoki közúti aluljáró átadását, de ahogyan az ugyancsak újonnan épült zamárdi közúti-vasúti csomópont esetében, a kivitelezés itt sem sikerült elsőre hiba nélkül.

Az aluljáró műszaki átadásakor több hiányosságot is kifogásolt a siófoki városháza illetékese – értesült lapunk. Lengyel Róbert polgármester megerősítette: olyan műszaki hiányosságokat állapítottak meg a kivitelezés elkészültét követő szemlekor, melyek pótlása nélkül a város nem tudja átvenni és üzemeltetni az aluljárót. Gond van például a vízelvezetéssel és a közvilágítással; ha most az önkormányzat így átvenné, a város pénzén kellene pótolni, javítani. – Csak ha minden hiányosságot megszüntetnek, akkor nyitható meg a forgalom előtt, reményeink szerint hamarosan – így Lengyel Róbert.

Mindeközben a térség jobbikos országgyűlési képviselője a Parlamentben szólalt fel a témában, melyet az alábbi linkre kattintva érhetnek el.

Forrás: Sonline.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Majdnem 14 millió forint bukkant fel Orbán Viktor és felesége számláján

Az elmúlt években nem volt megtakarítása Orbánnak. Meglepetést tartogatott Orbán Viktor miniszterelnök 2022-es vagyonnyilatkozata: a november …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: