Otthon / Barcsi hírek / Gázolajat és dohányt foglalt a NAV Barcson

Gázolajat és dohányt foglalt a NAV Barcson

Nem tudták elrejteni a Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársai elől azt a  68 kilogramm ismeretlen eredetű dohányt, amelyet a hűtőládába és az udvarban parkoló autóban rejtettek el. A dohány mellett 400 liter gázolajat is lefoglaltak a pénzügyőrök Barcson.  A NAV munkatársainak információjuk volt arról, hogy az ott lakó illegálisan árusít fogyasztási dohányt.

 

Az ellenőrzés során a ház garázsában található hűtőládában és az ingatlan tulajdonosának az udvarán parkoló autóban több mint 68 kilogramm dohányterméket találtak – tájékoztatta a sonline .hu szerkesztőségét Bus Szilvia pénzügyőr alezredes, a NAV sajtófelelőse. A ház tulajdonosa elismerte, hogy azzal a céllal vásárolt a fogyasztási dohányt, hogy azt eladja.

Az ingatlan udvarában előkerült még kilenc műanyag kanna, amelyekben 400 liter mezőgazdaságban felhasználható gázolajat tároltak, de ennek a származását sem tudta a nő igazolni. A pénzügyőrök lefoglalták a jövedéki terméket, költségvetés csalás gyanúja miatt megtették a büntetőfeljelentést a NAV pénzügyi nyomozóinál. Ezzel egyidejűleg jövedéki eljárást is indítottak, melynek  a végén a bírság összege meghaladhatja a kétmillió forintot.

 

Sonline.hu nyomán.

 

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Osztályok szűnhetnek meg a Nagyatádi Kórházban? Vajon igaz a pletyka?

Az a szóbeszéd járja, hogy Nagyatádon megszüntetnék az aktív kórházi ágyak számát, a belgyógyászat, a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: