Otthon / Barcsi hírek / SZIGETVÁR UTÁN BARCS LESZ A KÖVETKEZŐ?

SZIGETVÁR UTÁN BARCS LESZ A KÖVETKEZŐ?

Érdekes történések láttak napvilágot néhány napja Szigetváron. A KDNP korábbi vezetője ugyanis néhány társával együtt kilépett a helyi szervezetből és most a Jobbiknál folytatják munkájukat. Erről sajtótájékoztatón számoltak be a pécsinapilap.hu-nak.

Információink, illetve a legnépszerűbb barcsi Facebook oldal szerint a Dráva parti városban is várhatóak hasonló lépések, hogy korábbi vagy jelenlegi fideszes képviselők részéről. Oldalunk próbált konkrétumokat is megtudni, de a megkeresettek elzárkóztak a nyilatkozattételtől. Megkerestük a Jobbik barcsi önkormányzati képviselőjét is, hogy igazak-e az állítások, de nem árult el semmit az üggyel kapcsolatban. Ezt követően Ander Balázst, a Jobbik helyi szervezetének vezetőjét próbáltunk telefonon elérni, egy interjút kérni, érdemben azonban ő sem nyilatkozott, de hétfőre már többet ígért.

Ezek szerint Barcson is megbomlani látszik a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Amint sikerül bővebb információkat megtudnunk az érintettektől közöljük portálunkon.

Videó: pécsinapilap.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ander: A kormány még egyet csavart a neoliberális présen, ami a magyar dolgozókat szorítja harapófogóba

“A foglalkoztatási törvények kapcsán a kormány újra kimutatta a foga fehérjét, hiszen ismét csavartak egyet …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: