Otthon / Barcsi hírek / Két cikkben állítottunk valótlanságokat a Lokátor Hírműhely Kft-ről

Két cikkben állítottunk valótlanságokat a Lokátor Hírműhely Kft-ről

Két cikkben állítottunk valótlanságokat a Lokátor Hírműhely Kft-ről

Honlapunkon 2015. július 10-én megjelent, „Gazdára talált a barcsi 102,7 MHz – Terjeszkedik a Lokátor Hírműhely„ című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy gazdára talált a barcsi 102,7 MHz. A valóság ezzel szemben az, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa által a 102,7 MHz-re kiírt pályázatban még eredmény nem született, a Lokátor Hírműhely Kft. pályázata nyilvántartásba vételre került. Valótlanul állítottuk azt, hogy terjeszkedik a Lokátor Hírműhely Kft.

 

Honlapunkon  2015. június 25-én megjelent  „VIDEOMENTÉS BARCSON TÍZMILLIÓÉRT – A POLGÁRMESTER SZERINT JÓ ÜZLET”  című cikkünkben valótlanul állítottuk, azt, hogy a Lokátor Hírműhely Kft által 10,09 millió forintért végzett tevékenység csupán digitalizálásra terjed ki, mert ennél az elvégzendő megbízás sokkal többrétű. Valótlanul állítottuk, hogy a Lokátor Hírműhely Kft. „Fidesz-közeli”. Mindkét cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy a Lokátor Hírműhely Kft. a megyei kormányhivatalhoz köthető cég.

 

A valótlan állításokért az olvasóinktól és az érintett gazdasági társaságtól, annak munkatársaitól ezúton kérünk elnézést

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ander: A kormány még egyet csavart a neoliberális présen, ami a magyar dolgozókat szorítja harapófogóba

“A foglalkoztatási törvények kapcsán a kormány újra kimutatta a foga fehérjét, hiszen ismét csavartak egyet …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: