Otthon / Barcsi hírek / Magyarország ne legyen Magyarábia!
Nagykanizsa, 2015. augusztus 10. Résztvevõk a Jobbik demonstrációján, amelyen a bevándorlók számára tervezett sormási befogadóállomás ellen tiltakoztak Nagykanizsán 2015. augusztus 10-én. MTI Fotó: Varga György

Magyarország ne legyen Magyarábia!

Európa ne legyen Eurábia! Magyarország ne legyen Magyarábia!
Őrizzük meg hazánkat gyermekeink és unokáink számára!
Nem vehetjük nyakunkba a harmadik világ milliárdnyi nyomorgójának a keresztjét!
Többek között ezeket a kéréseket fogalmazta meg Ander Balázs a Jobbik országgyűlési képviselője Nagykanizsán tartott sajtótájékoztatóján. Nemcsak a zalai Sormásra és a baranyai Martonfára tervezett ideiglenes befogadóállomások építése ellen szervezett demonstrációt hétfő estére a Jobbik Nagykanizsára, de mint a felszólalok kifejtették, Magyarországon sehol sem akarnak ilyen létesítményeket.
A megmozduláson felszólalt a sormási civil ellenállók egyik képviselője, Géczi Zoltán, majd Nagykanizsa jobbikos önkormányzati képviselője, Gábris Jácint, később pedig Csényi Gabriella, Martonfa alpolgármestere, a tervezett létesítmények ellen szólva. Beszédet mondott Ander Balázs, a Jobbik parlamenti képviselője is, aki egyebek mellett azt fejtegette, hogy nem a magyarság bűne, ami a menekültek hazájában történt, ezért oldják meg az amerikaiak. Magyarország nem veheti a vállára a nyomorgó harmadik világ keresztjét- fogalmazta meg többek között a jobbikos politikus.
Ugyanakkor reméljük, hogy a zalai és baranyai menekülttábor-építés után, a kormánynak nem jut a eszébe, hogy a volt nagyatádi laktanyában létesítsenek menekülttábort a népvándorló tömegeknek!
alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Rossz hír az allergiásoknak: másodfokú riasztást adtak ki a parlagfű miatt

Főleg az Alföldön és a Dunántúl déli részén lesz nagyon magas a parlagfű pollen-koncentrációja. Az …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: