Otthon / Barcsi hírek / Barcs polgármestere is csatlakozott a Jobbik javaslatához

Barcs polgármestere is csatlakozott a Jobbik javaslatához

Barcs polgármestere is csatlakozott a jobbikos országgyűlési képviselő által korábban felvetett javaslathoz.

Emlékezetes, hogy a Jobbik Barcsi Alapszervezete még ingyen vízosztással is demonstrált a tarthatatlan ivóvízhelyzet miatt, ahol Ander Balázs -közvetítve a lakosság jogos követeléseit- folyamatosan hangoztatta a kompenzáció szükségességét. Örvendetes, hogy a polgármester is meghajolt az érvek súlya előtt.

11813253_929563567115009_7023830594696308849_n

A BarcsMédia beszámolója szerint, A barcsi vízkorlátozás idejére a vízdíj elengedését kérte a hatóságtól a barcsi polgármester. Karvalics Ottó a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalhoz írt levelében hangsúlyozza: csak Barcs esetében 12 ezer ember maradt egészséges vezetékes víz nélkül 17 napon keresztül. Barcs-Drávaszentes és Barcs-Somogytarnóca településrészeken még ma is érvényben van a korlátozás, így a vezetékes vizet csak 15 perces forralást követően használhatják az ott élők. Karvalics Ottó a barcsi lakosok nevében azt kéri, hogy a hivatal engedje el erre az időszakra a vízdíjakat. A polgármester szerint nem igazságos, ha a nem fogyasztható vízért fizetniük kell a barcsi embereknek, ezért fordult az árakat is szabályozó hivatalhoz, amely eljárhat az ügyben.

Forrás: barcsmédia.hu

Kép: Ander Balázs Facebook oldala

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Halálos gázolás Somogyban

Gyalogost gázolt halálra ma reggel Balatonkeresztúr térségében az M7-es autópályán egy személygépkocsi. Emiatt teljes útlezárás …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: