Otthon / Ország-Világ / Egy bevásárlóközpont parkolójában akarta felkötni vemhes kutyáját
Forrás: facebook.com

Egy bevásárlóközpont parkolójában akarta felkötni vemhes kutyáját

A szolnoki férfi az állatvédőknek azt magyarázta, a kutyának azért kell meghalnia, mert tyúkot lopott.

“Ma a délutáni órákban, Szolnokon egy férfi láncon végigvonszolta a zebrán ezt az ártatlan kutyát több ember szeme láttára. Senki sem segített rajta, végignézték, hogy a kutyát fel akarja lógatni egy fára” – így kezdődik az a felháborodott Facebook-bejegyzés, amit a kutya megmentője, Gulyásné Solcz Anita tett közzé, nem sokkal az eset után.

A nő épp a bevásárlóközpont parkolójához közeli kereszteződésben állt, mikor észrevette a kutyát vonszoló férfit. Azonnal az állat segítségére sietett és ezzel megmentette az életét. “Mire odaértem, a fickó már egy fa tövében állt és megpróbálta a láncot egy ágon átvetve felakasztani a kutyát” – mondta Anita a szoljon.hu-nak, majd hozzátette, ha nem lép közbe, a “gazdi” bizonyosan megöli a kutyát, mert tyúkot lopott.

Az állatvédőknek, akik azonnal rendőrt hívtak, végül sikerült elérniük, hogy a férfi engedje szabadon a kutyát. Lucky, akiről csak később derült ki, hogy vemhes, végül egy órával az eset után lett jobban – írta a közösségi oldalán Anita. A kutyáról és nyolc kölykéről jelenleg a Mancs a kézben Kutyamentő Alapítvány gondoskodik, itt várják új, szerető gazdájukat is.

Forrás: hir24.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: