Otthon / Ország-Világ / Macedónia után hazánkban is a hadseregre lesz szükség?

Macedónia után hazánkban is a hadseregre lesz szükség?

Voner János, a Jobbik alelnöke szerint hamarosan eljöhet az a pillanat, amikor már a rendőrség önmagában nem lesz képes a kritikus tömeget elérő bevándorlókat megfékezni és a hadsereg segítségére szorul majd. Mindenről Facebook-oldalán ír:

Hosszú ideje elhűlve nézem az unió vezető politikusainak töketlenkedését. Igen, azt. A tetterő nélküli, határozatképtelen bürokraták bénultsága már régen túljutott azon a ponton, amelyet az impotens jelzővel illethetnénk. Ezek zavart félmosollyal nézik végig, amint Európát gyakorlatilag megszállják a harmadik világból idesereglett, „eltérő kultúrájú” tömegek. A liberális Európa nem tudja eldönteni, mitévő legyen, hiszen a migránskérdés hatékony kezeléséhez szembe kellene kerülnie saját, liberális elveivel.

Mégis, mit gondolnak? Akik erővel áttörik magukat a határzáron, engedelmes kiskutyaként fognak eloldalogni, amint hazaküldik őket? Akik habos-mázas lázálmaiknak engedve liberális ízléssel elfogadható rendezésben reménykednek, el vannak tévedve. A frissen érkezettekkel és a korábbi, eredménytelenül integrált bevándorlókkal együtt már most összeállt a kritikus tömeg, amit a szokásos karhatalmi eszközökkel képtelenség lesz féken tartani. Európa rövidesen szembesülni fog azzal, hogy a liberális elveket messzire dobva a hadsereget kell bevetni, mert a rendőri beavatkozás egyszerűen kevés lesz. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy megerőszakolt nők, kifosztott üzletek és felgyújtott autók fényében lássuk a jövőt: a liberális elvekre épülő, jóléti társadalmat építő Európa végét…

Forrás: baranya.ma

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: