Otthon / Csurgói hírek / Meghallgatta a barcsi testület a DRV illetékesét

Meghallgatta a barcsi testület a DRV illetékesét

A barcsi képviselőtestület rendkívüli ülésen hallgatta meg a DRV illetékesének a július végén kialakult helyzettel kapcsolatos beszámolóját – tudta meg portálunk.

Az ülésre meghívást kapott Ander Balázs, jobbikos országgyűlési képviselői is, erről maga a képviselő számolt be közösségi oldalán. Ander úgy fogalmazott, hogy valahol rés van az ivóvízvédelmi rendszer pajzsán. A DRV az illegális rákötéseket kárhoztatja a hibáért, s ismeretlen tettes ellen tett feljelentést.

A képviselő beszámolója szerint a polgármester sérelmezte a DRV részéről tapasztalható elégtelen egyeztetési mechanizmust és nem teljes mértékben kielégítő tájékoztatást. A képviselői kérdések után, a vélemények körében, szót kapott képviselő szóvá tette, hogy szerencsésebb múltú országban, ahol a polgárokat valóban polgárnak, nem pedig alattvalónak tartják, nem fordulhatott volna elő, hogy egy ilyen vészhelyzet után ne az illetékes cég vezetője tartson tájékoztatót. Elmondása szerint a DRV tisztelt vezérigazgatójának ott kellett volna hagynia a légkondis siófoki irodáját és kutya kötelessége lett volna a tizenkétezres város választott testülete előtt, néha-néha a kamerába nézve valamit mondani a barcsi polgárok számára. 

Forrás: Ander Balázs Facebook oldala

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Osztályok szűnhetnek meg a Nagyatádi Kórházban? Vajon igaz a pletyka?

Az a szóbeszéd járja, hogy Nagyatádon megszüntetnék az aktív kórházi ágyak számát, a belgyógyászat, a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: