Otthon / Ország-Világ / Sokkoló öncsonkítást végzett magán egy menekült Debrecenben
A kép forrása: origo.hu

Sokkoló öncsonkítást végzett magán egy menekült Debrecenben

Egy 38 éves afrikai férfit vittek be az Urológiai Klinikára. Úgy tudni, saját magának okozta sérüléseit – írja a dehir.hu

Hosszabb ideje két egyenruhás rendőr tartózkodik a Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján – ezt jelezte a Dehir.hu-nak egy olvasója, aki azt is elmondta, úgy tudja, egy önmagát megsértő migráns miatt jelentek meg az egyenruhások a klinikán.A portál a rendőrségtől szerzett információi szerint hajnali 3 óra 40 körül Debrecen külterületén, a 4-es számú főúton igazoltattak egy kommunikációra képtelen, zavartan viselkedő férfit, akin sérülések voltak láthatóak.

Úgy tudják: a menekült férfi az apafai lőtér közelében bolyongott. A férfihoz a rendőrök mentőt hívtak, súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A jelenlegi adatok szerint a férfi önmagának okozta sérüléseit, a Dehír meg nem erősített információi szerint a férfi levágta a péniszét és megsértette a herezacskóját is. A Debreceni Egyetemen még hajnalban sürgősségi műtétet hajtottak végre, ellátták sérüléseit, és megkezdték a szükséges kiegészítő vizsgálatokat. A férfi állapota kielégítő, nincsen életveszélyben.

Forrás: Hir24.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: