Otthon / Ország-Világ / TEK-esek fogták el a migránsokat és segítőiket fenyegető porschést
A kép forrása: www.retrofm.hu

TEK-esek fogták el a migránsokat és segítőiket fenyegető porschést

A Terrorelhárítási Központ segítségével elfogták, majd a rendőrség őrizetbe vette azt a 40 éves biatorbágyi férfit, aki a gyanú szerint múlt pénteken az M1-M7-es autópályák közös szakaszánál szidalmazta az illegális bevándorlókat és az azoknak segítő embereket – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMFRK) a rendőrség honlapján.

Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja: a férfi azonos annak a Porsche személyautónak a sofőrjével, akiről az interneten videófelvétel jelent meg a múlt héten, ahogy szidalmazza a migránsokat segítőket.

A közlemény szerint a 40 éves Sz. Attila az M1-M7 autópályák közös szakaszának Győr felé vezető oldalán ment oda egy kisbuszhoz. A járművet vezető nő és utasa néhány perccel korábban az autópályán gyalogosan közlekedő illegális bevándorlók közül több embert vett fel.

Sz. Attila a sértetteket és a buszban ülő illegális bevándorlókat is sértegette, becsmérelte, trágár szavakkal illette és hangosan szidalmazta őket. Miközben kiabált, a kisbusz oldalát többször megütötte és arra szólította fel az illegális bevándorlókat, hogy szálljanak ki a járműből, és ha ez nem tetszik nekik, akkor kilátásba helyezte, hogy kézigránátot dob az utastérbe. Ezt követően a helyszínről egy külföldi forgalmi rendszámú személyautóval hajtott el – tartalmazza a rendőrségi közlemény.

A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves férfit.

A PMRFK közlése szerint, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy Sz. Attila fegyverrel rendelkezik, ezért a budaörsi rendőrök a férfi elfogásához a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét kérték fel. A férfit szerda kora délután a főváros XII. kerületében fogták el és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök őrizetbe vették, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van – írták.

Forrás: hirado.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: