Otthon / Ország-Világ / Négy halálos baleset történt szombatra virradóan
A kép illusztráció A kép forrása: csepel.info

Négy halálos baleset történt szombatra virradóan

Egy motoros árokba csapódott, egy gyalogost autós gázolt, egy autó irányíthatatlanná vált egy pedig autóbusszal ütközött. A baleseteknek összesen hat halálos áldozata volt.

Gyalogost ütött el egy autó az M3-as autópálya Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakaszán, Nyíregyháza közelében – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szombatra virradó éjszaka. A gyalogos a helyszínen életét vesztette. A rendőrség félpályás korlátozás mellett helyszínel az autópálya Vásárosnamény felé tartó oldalán.

Egy ember meghalt, amikor irányíthatatlanná vált és balesetet szenvedett egy autó szombatra virradó éjszaka Vas megyében, Csepreg és Horvátzsidány között. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint az autóból egy ember kirepült és a helyszínen életét vesztette, egy másik pedig beszorult a roncsba. Őt a csepregi tűzoltók szabadították ki. A mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták.

Árokba csapódott és életét vesztette egy motoros szombat hajnalban Szabadszálláson. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben a motoros utasa is megsérült.

A 81-es főúton Mór és Felsődobos között egy autóban hárman a helyszínen életüket vesztették, miután a jármű egy autóbusszal ütközött. Utóbbiban senki sem sérült meg. A helyszíni szemle és műszaki mentés után a rendőrök feloldották a teljes útlezárást.

Forrás: hirado.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: