Otthon / Nagyatádi hírek / Hunyadi nap és szüreti felvonulás volt Nagyatádon a hétvégén
A kép forrása: Györke József Facebook-oldala

Hunyadi nap és szüreti felvonulás volt Nagyatádon a hétvégén

A hagyományos rendezvényeket idén is megrendezték a szervezők, így lehetőségük volt a nagyatádiaknak arra, hogy kikapcsolódjanak a hétvégén a városban. A lakótelepi napon lecsóval, a  szüreti felvonuláson pedig zsíros kenyérrel, szőlővel és finom borral várták a helyieket.

Simonovics Józsefné önkormányzati képviselő – a nagyatádi Hunyadi lakótelep lakóit hívta szórakozni egy tartalmas lecsós napra. Aszfaltrajzversenyt és tömbkörüli futást is rendeztek, illetve lecsófőzőversenyre is nevezni lehetett.

Az óvónőknek köszönhetően ügyességi versenyek is várták az arra vállalkozókat a nap folyamán. A hangulatról a Nagyatádi Musical Studio és a Decsi fivérek gondoskodtak.

A szüreti mulatságot számos program színesísetette, hiszen a város nagyszínpadán felléptek a barcsi fúvósok, a Fürjecske Néptáncegyesület és a Vadvirág Tánccsoport. A felvonulás végén szőlővel, finom borral és zsíroskenyérrel várták a megfáradt nagyatádiakat.

Forrás: sonline.hu nyomán

 

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Tisztújítás: közülük kerülhet ki a Jobbik következő vezetése

Szombaton tartja tisztújító kongresszusát a Jobbik. A párt szabályzatai alapján a jobbikos alapszervezetek jelölhették taggyűléseiken …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: