Otthon / Ország-Világ / Vona Gábor: “A Jobbik hálás a hazánkat védő erőknek”
Röszke, 2015. szeptember 2. Tóth Péter, a Jobbik szegedi elnöke (középen balra) és Vona Gábor, a Jobbik elnöke (középen jobbra) a párt illegális bevándorlás ellen szervezett demonstrációján Röszkén, néhány méterre a magyar-szerb határtól 2015. szeptember 2-án. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely A kép forrása: www.metropol.hu

Vona Gábor: “A Jobbik hálás a hazánkat védő erőknek”

Vona Gábor, a Jobbik elnöke a Facebook oldalán köszönte meg a magyar hatóságoknak, hogy állták a sarat a déli határon, valamint a pártja támogatásáról biztosította őket.

“A mai, évtizedek óta nem látott agressziót követően az első szó a köszöneté. Köszönjük a rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, a mentőszolgálat és a honvédség valamennyi tagjának, aki részt vett a Magyarországot ért agresszióval szembeni védelemben, akik bátran megvédték a magyar emberek biztonságát. Nagyon fontos megjegyezni, hogy a hatóságok tagjai higgadtan jártak el. A feszült diplomáciai helyzetben hazánk nemzetközi megítélése szempontjából kiemelten fontos, hogy szakszerűen és arányosan léptek fel, nem ültek fel a migránsok durva provokációinak. A magyar hatóságok számíthatnak a Jobbik támogatására a magyar emberek biztonságának megőrzése végett. A Jobbik az ország legerősebb ellenzéki pártjaként, a Magyarországért érzett felelőssége tudatában félreteszi a pártpolitikai szempontokat és konstruktív ellenzékként felajánlja együttműködését az egyre drámaibb helyzet mielőbbi megoldása céljából.
Egyúttal felhívjuk a hazai közvélemény és a nemzetközi közösség figyelmét a szerb állam tétlenségére. Példátlan, hogy több százan támadtak szerb területről Magyarországra és a magyar hatóságok tagjaira, a szerb állam képviselői pedig ölbe tett kézzel nézték mindezt. Vajon a nyugati és a hazai liberális véleménymegmondók mit szólnának ahhoz, ha Magyarországról támadnának szomszédos országokra, és a magyar hatóság semmit sem lépne a törvénysértés megszüntetése érdekében?
A mai események végezetül rávilágítottak arra, hogy kiket is szeretnének a hazai liberálisok “menekültként” Magyarországra betelepíteni. Olyanokat, akik saját gyerekeiket hajítják át a kerítésen, súlyos sérülést okozva ezzel nekik. Olyanokat akik gyerekeket és asszonyokat használnak élő pajzsként. Olyanokat akik aljas módszerekkel provokálják a hazánkat védőket. Mai tetteik csak megerősíthettek minden magyar embert abban, hogy sem Magyarországon, sem Európában nincs helye a bajkeverő migránsoknak” – olvasható Vona Gábor Facebook oldalán.
Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: