Otthon / Csurgói hírek / Csurgón nincsenek migránsok – Füstös János polgármester közleménye
A kép forrása: virtualis-csurgoterseg.hu

Csurgón nincsenek migránsok – Füstös János polgármester közleménye

Tisztelt Csurgói Lakosok!

Néhány nappal ezelőtt a Csurgóhoz közeli Zákányt is elérte az Európa számos országát érintő menekülthullám. Mindezt Önök is tapasztalhatták, hiszen a napokban számos rendőrautó és katonai konvoj haladt át városunkon.

Bár közel vagyunk a történésekhez, eddigi tapasztalataink, valamint a hivatalos szervekkel történő egyeztetés is arról biztosít mindannyiunkat, hogy Csurgón egyelőre nem kell tartani a jelenlegi helyzetnél komolyabb veszélyeztetettségtől.

A kép forrása: csurgo.hu

Kép forrása: csurgo.hu

A rendőrség és honvédség nagy erőket mozgósít Magyarország államhatárának védelme, s a kialakult helyzet megoldása érdekében. Csurgó városa közvetlenül nem érintett a fennálló helyzetben, azonban a megnövekedett készültség következtében, az elmúlt napokhoz hasonlóan, az elkövetkezendő időszakban is előfordulhat fokozott számban áthaladó rendőri, katonai jelenlét.

A városunkat körülvevő történésekről folyamatosan tájékozódunk a hivatalos szervektől, s tájékoztatjuk Önöket is az újabb, városunkat érintő információkról.

Szeretnék minden csurgói lakost megnyugtatni ebben a szokatlan helyzetben, s arra kérni Önöket, hogy informálódjanak a hivatalos tájékoztatási csatornákon keresztül, továbbá figyeljenek egymásra és a környezetükben levőkre úgy, ahogy tették ezt eddig is.

Csurgó Város polgármestere, képviselő-testülete, valamint Csurgó Város Önkormányzata mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse a jelenlegi helyzetet és hogy informálja Önöket.

Bármilyen kérdésük esetén, kérem forduljanak hozzánk bizalommal!

Füstös János s.k.
polgármester

Forrás: Csurgó Város Facebook oldala

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Fiatalok! Ne hagyjátok, hogy eldöntsék a sorsotokat! Szavazzatok ti is!

Lapunk birtokába került egy minden bizonnyal Dél-Somogyban készült hangfelvétel, amelyen az hallható, ahol egy ismeretlen …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: