Otthon / Barcsi hírek / Szeméthegyek, elhagyott sátrak – újabb csoportok érkezhetnek? Frissítve!

Szeméthegyek, elhagyott sátrak – újabb csoportok érkezhetnek? Frissítve!

Tegnap este folyamán lezajlott az illegális bevándorlók, körülbelül 870 fő vonatokkal történő továbbszállítása Zákány irányába. Ma reggelre irdatlan szeméthegyek és mocsok marad hátra.

Frissítve! 19.00.

Ahogy korábban ígértük, amint lesz valami, jelentkezünk friss beszámolóval. Olvasónktól kaptuk a hírt, miszerint a helyszínen jelenleg nem tartózkodik egyetlen bevándorló sem, ellenben kb. 30 rendőr, közmunkások, sőt még a Máltai Szeretetszolgálat munkatársai is. Az ő információja szerint 20 óra körül várható újabb migráns csoportok érkezése. Ha ez tényleg így van, azonnal fényképes beszámolóval jelentkezünk a helyszínről.

 

A kialakult helyzetről és a közeljövőben várható dolgokról kérdeztük telefonon Ander Balázs, jobbikos országgyűlési képviselő, aki mai napját a barcsi vasútállomáson kezdte.

Helló: Képviselő úr! Miket tapasztalt a helyszínen? Vannak még migránsok Barcson?

Ander: Tegnap este és éjjel 3 csoportban, 870 fő érkezett. A vonat fél 8-kor elment Barcsról, így jelenleg nincs idegen bevándorló a településen. A városgondnokság emberei most az irdatlan mennyiségű szemetet szedik. Ahogy arról a mellékelt fotó is tanúskodik, komplett sátrakat hagytak itt.

barcs15

Helló: Várható még újabb csoport Horvátország felől? Mit mondanak a helyszínen?

Ander: Nem nagyon tudni mikor és mennyit eresztenek még át a horvátok. Mindenesetre a hatóságok felkészültek a csoportok fogadására, hogy a migránsok zökkenőmentes továbbhaladást biztosítsák.

Helló: Képviselő úr, hogy látja a jelenlegi helyzetet?

Ander: Nyilván, amikor pár hónapos gyermeket lát az ember, akkor minden normális ember elérzékenyül, főleg, ha neki is van saját gyermeke. Gyermekek és nők is érkeztek, de főként fiatal férfiak voltak. Spöttle külpolitikai és Nógrádi biztonságpolitikai szakértő úrral értek egyet, miszerint jaj a keresztény Európának, ha ezek fegyvert fognak. Aki ezt nem látja, az a kontinens és Magyarország sírásója.

Helló: Számíthatunk-e Önre, hogy további helyzetjelentést adjon számunkra?

Ander: Természetesen, állunk rendelkezésükre.

Amint friss híreink lesznek, azonnal közöljük a weboldalunkon és a Facebook oldalunkon.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kadarkút, Babócsa… Vajon a kormánypárti képviselő Szászfalvi László, most miért hallgat?

A jobbikos országgyűlési képviselő ma reggeli bejegyzése közösségi oldalán: Ander Balázs Elátkozott beruházások földje? – …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: