Otthon / Barcsi hírek / Újabb csoportok érkezhetnek?
Horgos, 2015. szeptember 16. Migránsok tüntetnek a magyar oldalon álló rohamrendõrökkel szemben a Horgos-Röszke határátkelõhelynél, a magyar-szerb határ szerbiai oldalán 2015. szeptember 16-án. Könnygázt és vízágyút is bevetettek a magyar rendõrök a magyar-szerb határnál az õket dobáló illegális bevándorlókkal szemben. MTI Fotó: Ujvári Sándor

Újabb csoportok érkezhetnek?

Tegnap este folyamán lezajlott az illegális bevándorlók, körülbelül 870 fő vonatokkal történő továbbszállítása Zákány irányába. Ma reggelre irdatlan szeméthegyek és mocsok marad hátra.

Frissítve! 9.05.

Egyelőre nem tudni, mikor érkeznek újabb tömeget. A helyszínen tartózkodók is csak találgatnak, olyan, mintha a horvát hatóságok sem tudnának semmit és nem is tájékoztatnak. Mindenesetre a készültség továbbra is fent áll. A magyar hatóságok, ahogy eddig is profin, felkészülten várják a további teendőket.

mareggel

Frissítve! 19.10.

Ahogy korábban ígértük, amint lesz valami, jelentkezünk friss beszámolóval. Olvasónktól kaptuk a hírt, miszerint a helyszínen jelenleg nem tartózkodik egyetlen bevándorló sem, ellenben kb. 30 rendőr, közmunkások, sőt még a Máltai Szeretetszolgálat munkatársai is. Az ő információja szerint 20 óra körül várható újabb migráns csoportok érkezése. Ha ez tényleg így van, azonnal fényképes beszámolóval jelentkezünk a helyszínről.

egyenlito.blog.hu

Kép: Egyenlito.blog.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kadarkút, Babócsa… Vajon a kormánypárti képviselő Szászfalvi László, most miért hallgat?

A jobbikos országgyűlési képviselő ma reggeli bejegyzése közösségi oldalán: Ander Balázs Elátkozott beruházások földje? – …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: