Otthon / Barcsi hírek / Ismét a migránsáradat ellen demonstrált a Jobbik

Ismét a migránsáradat ellen demonstrált a Jobbik

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne készülne egy interjú Barcs országgyűlési képviselőjével, Ander Balázzsal. Honatyánk ma ismét nem csak otthon pihent, hanem újra a terepen volt. Telefonon készített interjúnkat olvashatják.

Helló: Képviselő úr! Úgy tudjuk délután egy Jobbik által rendezett bevándorlás elleni demonstráción vett részt Nagykanizsán.

Ander: Így van. De természetesen nem csak a tüntetés kedvéért mentem Nagykanizsára. Emellett nagyon fontos, megbeszélést bonyolítottam Vona Gábor elnök úrral és a migránsválságot már jóval minden kormányzati felismerés előtt pontosan prognosztizáló Z. Kárpát Dániellel.

balazs kanizsa

Helló: Megtudhatunk valami részletet ebből a megbeszélésből?

Ander: Természetesen a fő téma az elhúzódó bevándorlási hullám kezelésének mikéntje volt. Az önkéntes tartalékosi intézményrendszer és a hazájukat védeni óhajtó civilek bevonásának kérdésköre. Persze megerősítettük azt, hogy szó sem lehet semmiféle letelepítésről. Minden erőnkkel azon lezsünk, hogy Magyarország ne válljon célállomássá.

Helló: Gondolom áttekintették a Dél-Dunántúl helyzetét is.

Ander: Igen, de természetesen most a somogyi (barcsi, zákányi) migránshelyzet került az egyeztetésünk homlokterébe. Minden csatornából megpróbáljuk begyűjteni a híreket, hogy naprakészen ehhez igazíthassuk a migráns-stratégiánkat.

Helló: Nagykanizsa után ellátogattak valamelyik érintett településre?

Ander: Ezt a párt vezetősége valószínűleg csak jövő héten tudja kivitelezni. Viszont jómagam, útközben hazafelé tettem egy kitérőt Zákányba.

balazs gyoda

Helló: Itt mit tudott meg, milyen volt a helyzet?

Ander: Odaérkezésünk előtt ment el a sokadik, most 1890 migránst szállító szerelvény. Amikor én ott volta, csak a “bennszülöttek” és az odavezényelt rendőrök tartózkodtak a településen, akiknek áldozatos munkáját, hasonlóképpen az őket segítő önkormányzati alkalmazottakéhoz, ezúton is tisztelettel köszönöm. Erőt és kitartást kívánok nekik, ezekben az embert próbáló napokban!

Helló: Beszélt Jankó Szabolcs polgármester úrral is?

Ander: Polgármester úr is erejét megfeszítve dolgozik, hogy a helyzetet kezelni tudják a Somogyország nyakába zúdított migránsáradatot kezelni tudják. Sajnos őt csak telefonon tudtam elérni. Teljesen egyetértek vele abban, hogy mi a rendőröket, az ország határait védőket támogatjuk.

Helló: Mit gondol, mikor lesz ennek vége?

Ander: Nem merek jóslásokba bocsátkozni. Iszonyatos nagyságú néptömegek vannak úton, nem biztos, hogy a közelgő tél meg fogja akasztani ezt a bevándorlási hullámot. Európa őshonos nemzeteinek fel kell ébrednie, különben vége a keresztény gyökerű civilizációnknak. Jelenleg épp a barcsi átkelő felé tartok, meggyőződni a helyszíni állapotokról.

Helló: Mit tapasztalt Barcson?

Ander: A civil szervezetek teljesen felkészülten várják a migránsokat. A 700 fős csoport érkezését előzetesen 9 órára várták, azonban még nem érkezett meg a csoport.

Helló: Ha jól tudjuk ezekben a percekben érkezett meg a csoport.

Ander: Igen, nem régen érkezett a 700 fős csoport, amit ígérték a horvátok. A civilek folyamatosan kekszet és banánt osztanak nekik. Jelenleg nagyon hűs az éjszaka. Helyi információk szerint, ha nem érkezik újabb csoport, akkor a vonatokon tölthetik az éjszakát. Legalább a civil segítők miatt adhatnának pontos értesítést a horvátok, ugyanis hosszú órák óta talpon vannak ezek az emberek.

balazs tabor

Helló: Arról lehet valamit tudni, hogy kik jönnek? Mely országokból vagy mely településről?

Ander: Annyit tudunk, hogy Horvátországból, de vélhetően az előző szerb-horvát gyűjtőpontok egyikéről. Ami biztos, hogy 700-ból 36!!! (19 nő, 17 gyerek) a többi katonakorú férfiember!! Rendben, fegyelmezetten mozogtak, mint valami katonai ezred. Harcképes, fiatal férfiak akik nem épp egy Conchita Wurst rajongóknak tűnnek, akik ráadásul motozás és mindenféle ellenőrzés nélkül lépik át a határ. A keresztény gyökerű elpuhult, liberalizmusba hülyült Európa írhatja a végrendeletét…

Helló: Elgondolkodtató képviselő úr az Ön által felvázolt jövőkép. Én magam is bízok abban, hogy gyors megoldás születik. Holnap is számíthatunk a beszámolójára?

Ander: Magam is merem remélni. Természetesen állok rendelkezésükre!

Fotók: Ander Balázs

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Majdnem 14 millió forint bukkant fel Orbán Viktor és felesége számláján

Az elmúlt években nem volt megtakarítása Orbánnak. Meglepetést tartogatott Orbán Viktor miniszterelnök 2022-es vagyonnyilatkozata: a november …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: