Otthon / Barcsi hírek / Egyre többen és egyre gyakrabban jönnek a migránsok
A kép forrása: kapos.hu

Egyre többen és egyre gyakrabban jönnek a migránsok

Szokás szerint, Barcson továbbra sem tudni, hogy mikor és mennyi bevándorló érkezik a határhoz. Most Zákányon van nagy nyomás.

A Hajrá Zákány Facebbok-csoport beszámolója szerint folyamatosan érkeznek az újabb és újabb horvát vonatok Botovora. Folyamatosan és egyre nagyobb csoportokban jönnek a migránsok. A rendőrök, a katonák, a vasút munkatársai, és az önkéntesek is erőn felül, a cudar idő ellenére is keményen dolgoznak.

Több mint nyolcezer migráns lépte át a magyar határt

Pénteken 8159 illegális bevándorlóval szemben intézkedtek a rendőrök – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata. A közlemény szerint 7895 emberrel szemben intézkedtek a magyar-horvát, 256-tal szemben pedig a magyar-szerb szakaszon. Közokirat-hamisítás miatt öt embert elfogtak. Január óta összesen mintegy 259 ezer bevándorlóval szemben intézkedtek.
A tájékoztatás szerint a szeptember 15-től hatályos jogszabályváltozások alapján a határzár tiltott átlépésének bűntette miatt már 241 migránssal szemben indult eljárás.

sonline.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kadarkút, Babócsa… Vajon a kormánypárti képviselő Szászfalvi László, most miért hallgat?

A jobbikos országgyűlési képviselő ma reggeli bejegyzése közösségi oldalán: Ander Balázs Elátkozott beruházások földje? – …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: