Otthon / Dél-somogyi hírek / Újabb Jobbikos szervezet alakult Dél-Somogyban

Újabb Jobbikos szervezet alakult Dél-Somogyban

Újabb jobbikos szervezet alakult Dél-Somogyban. Ezúttal azonban az ifjak döntöttek úgy, hogy közös szervezetet hoznak létre. Megalakult a Jobbik Segesdi Ifjúsági Tagozata – áll a közleményben.

Nichter Tamás, a Jobbik Ifjúsági Tagozat országos alelnöke, és egyben Somogy megyei elnöke úgy fogalmazott

Nagy előrelépés, hogy egy újabb fontos településen alakult ifjúsági szervezetünk.

Ezúttal Nichter Tamást kérdeztük, hogy miért tartja fontosnak a szervezet létrejöttét.

Helló: Alelnök úr, gratulálunk a tagozathoz. Honnan jött az ötlet?

Nichter: Köszöntöm a kedves Olvasókat. Magam is örömmel fogadtam a megkeresést, hogy néhány helyi lelkes fiatal úgy gondolta, hogy szeretnének a közösségünkhöz tartozni és segíteni a közös munkánkat. Számunkra mindig is fontos, hogy kapcsolatot tartsunk a fiatalokkal és azok számára akik elkötelezettek amellett, hogy az ország sorsának jobbá fordításában segédkezni kívánnak, lehetőséget biztosítsunk. Azt tapasztalom, hogy egyre több ilyen fiatal van itt Somogy megyében is, aki tenni szeretne a jövőjéért, így a közeljövőben további, új szervezetek alakulása várható.

segesdIT

Kép: Ander Balázs Facebook oldaláról

Helló: Eddig keveset hallattunk az Ifjúsági Tagozatról. Pár mondatban mesélne róla?

Nichter: Természetesen. A Jobbik Ifjúsági Tagozata 2011-ben jött lére azzal a céllal, hogy szerte Magyarországon egybegyűjtse azokat a tízen-és huszonéves fiatalokat, akik felelősen gondolkodnak hazájuk, és benne saját sorsukról. Célunk, hogy hozzájáruljunk Magyarország felemeléséhez.  Nekünk, nemzeti érzelmű fiataloknak is feladatunk van abban, hogy az emberek gondolkodása, évtizedes rossz mentalitása megváltozzon: nekünk is részt kell vállalnunk az építkezésben.

Helló: Mi az amit helyben tenni tudnak? Mire számíthatunk?

Nichter: Ami talán a mai hétköznapokból és a kis falvakból – sőt mára a városokból is kimerült- az a közösségi élet hiánya. Elsősorban azért fontos, hogy megtaláljuk azokat a programokat, rendezvényeket, amelyekkel lehetőséget tudunk biztosítani a településen élő fiataloknak, hogy részt vegyenek rajta, illetve be is kapcsolódjanak. Gondolok itt akár sport, akár kulturális, akár hagyományőrző programokra. De nem csak az adott településen élőknek, hanem a környező falvak lakói előtt is nyitva legyenek.

Az ifjú jobbikosok alakuló ülésén részt vett Ander Balázs országgyűlési képviselő is, erről Facebook oldalán számolt be. Erről kérdeztük.

Helló: Újabb szervezet alakult a választókerületében, ezúttal a fiatalok fogtak össze. Számíthatnak az Ön támogatására is?

Ander: Természetesen mindenben segíteni fogjuk őket. Ez eddig is így volt, más településeken, hogy az alapszervezet és az Ifjúsági Tagozat közösen dolgozott. Mindenkinek meg vannak a maga erősségei. Egy biztos szükség van a fiatalos lendületre, a kreativitásra. Jó munkát kívánok a megválasztott elnöknek és a lelkes csapatnak! Hajrá fiatalok! Szebb jövőt Segesd!

 

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Jakab Péter milliókért foglalkoztatott tanácsadója ment megzavarni egy miskolci rendezvényt

A “Nép pártján” Bede Zsoltja megpróbálta tönkretenni a Jobbik miskolci tanácsadását TG Facebook Comments

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: