Otthon / Kultúra és Tudomány / Napi horoszkóp – 2015. október 9., péntek
A kép forrása: marieclaire.hu

Napi horoszkóp – 2015. október 9., péntek

Az Ikrek egyre kimerültebb ás fáradtabb, a Szűz pozitív fordulatokra számíthat a párkapcsolatában, a Bak kimerültsége miatt nehezen tud összpontosítani, ezért hibát hibára halmoz.

Kos (március 21.-április 20.)

Kollégáival sikeresen megoldják és elkészülnek a maguk elé kitűzött feladatukkal. Az elismerésnek nagyon jól jön az anyagi oldala is. Örömébe üröm is vegyül, mert az egyik munkatársa csak magának szeretné learatni a babérokat. Nem szívesen verné nagydobra, de nagyon felháborítja, hogy másoktól is megvonná a siker jól eső érzését.

Bika (április 21.-május 20.)
Ügyesen szövögeti a hálóját, hogy a kiszemeltjét behálózhassa, és végre biztos lehessen a szerelmében. Idejét nem kímélve tervezget és türelmesen vár, hogy végre a szíve választottja gyanútlanul besétáljon. Azzal sem törődik, hogy neki mi a szándéka, mert csak a cél lebeg a szeme előtt. Legyen óvatos, mert előfordulhat, hogy, aki másnak vermet ás, az végül maga esik bele.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Minden feladatot magára vállal, emiatt fáradt és kimerült. Fölöslegesen szorgoskodik, amit a környezete igaz, hogy elismer, de azért túlságosan nem töri magát, hogy a terheket levegye a válláról. Emiatt magában egyre jobban neheztel, pedig nincs igaza, mert vagy önként és dalolva elvégzi a munkáját vagy kérnie kéne segítséget. Itt az ideje, hogy válasszon.

Rák (június 22.-július 22.)
Mint minden Rák jegyű, szeret gyűjtögetni, mert minden emlék édes a szívének. Nem szívesen válik meg semmitől, pedig lassan nem fér el tőlük, és átveszik a helyet. Ugyanilyen nehezen válik meg hűtlen barátoktól is pedig a szíve mélyén tudja, hogy nem érdemlik meg a ragaszkodását.  Gondolkozzon el azon is, hogy nem kellene-e változtatnia szokásain!

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Mostanában egyre jobban érzi, hogy már nem képes annyit dolgozni, mint idáig. Többet szeret pihenni és szívesen hódol a jó ételeknek is. Tudja, hogy ez nem vezet jóra, mert van annyira hiú, hogy hamar észreveszi a fölösleges kilókat a dereka körül. Úgy érzi, hogy ha így folytatja, akkor kétszer annyi munkájába kerül lefogyni. Elhatározza, hogy sokat fog sétálni, kocogni.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Pozitív fordulatokra számíthat, főleg a kapcsolataiban vonulnak el a felhők a feje fölül. Szinte a kisujját sem kell megmozdítania, és még azokkal is békességre jut, akikkel eddig szinte alig tartotta a kapcsolatot. Ez örömmel tölti el, mert már nagyon szerette volna, ha újra harmónia uralkodik az életében. Egyedülállóknak jó hír, hogy találkozhatnak a nagy Ő-vel.

 Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Azok a Mérleg jegyűek, akik idáig még nem tették, most boldogan készülhetnek a születésnapjukra, és tervezgethetik, miképpen ünnepeljék meg a nagy napot. Az évszámokkal nem kell foglalkozniuk, inkább élvezzék, hogy végre a középpontba kerülhetnek. Akinek módjában áll, utazzon el a párjával, hogy kettesben lehessenek, és még szorosabbra fűzhessék kapcsolatukat.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Kapcsolatát túlságosan idealizálja és nem hajlandó reálisan gondolkodni. Szélsőségessége bajba sodorhatja, mert ha ennyire elfogult, akkor hibát hibára halmozhat. Nem hallgat senki intő szavára, mert azt hiszi, hogy csak az irigység beszél belőlük. Igaz, hogy a felületesen ítélők valóban csak a felszínt látják, de jó barátai féltik. Higgye el, csak a javát akarják!

Nyilas (november 22.-december 21.)
Az egészségére fordítson az eddiginél nagyobb figyelmet. Öltözzön az időjárásnak megfelelően, mert könnyen felfázhat vagy meghűlhet. Esetleg fellépő ízületi panaszait ne hanyagolja el, mert a Szaturnusz bolygó miatt akár krónikussá is válhatnak. Amennyiben meleg vizű gyógyfürdőbe készül vagy hosszabb utazást tervez, jó, ha szakorvos véleményét is kikéri.

Bak (december 22.-január 20.)
Kimerültsége miatt nehezebben képes összpontosítani a munkájára, és sajnos emiatt hibát is elkövet. Baklövését ne ingerültséggel palástolja vagy a fölényét fitogtassa, hanem igyekezzen mihamarabb kijavítani a hibát. Inkább vonja le a tanulságot, hogy fáradtan nehezebben képes koncentrálni. Ideje pihenni. Fogadja el azt is, hogy a lónak négy lába van, mégis megbotlik.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Ha elégedetlen a külsejével, akkor nyugodtan változtassa meg. Új frizura vagy egy, az egyéniségéhez tökéletesen illő öltözék, és már mehet is meghódítani az ellenkező neműeket. Ha nincs szándékában ismerkedni, mert boldog párkapcsolatban él, akkor szerezzen ezzel meglepetést a kedvesének. Biztosan nagyon értékelni fogja.

Halak február (február 20.-március 20.)
Otthonában többet vállal, mint amennyit elbír, emiatt fáradt és ingerlékeny. Mindent egyszerre szeretne bejezni, úgy kapkod, mintha valaki hajtaná, pedig csak másoknak akar megfelelni. A túlfeszített munkának pedig gerinc- és hátfájás lehet a következménye. Ügyeljen a háztartási balesetek elkerülésére is, mert könnyen elcsúszhat, aminek végtagtörés is lehet a vége.

Forrás: hirado.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

60 éve állt egy galériában a 400 éves „hamisítvány”, nemrég kiderült, eredeti Rembrandt – 24.hu

Az egyesült államokbeli Allentown galériájában már több mint 60 éve állt egy közel 400 éves …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: