Otthon / Ország-Világ / Villanyszámlával tartoznak a legtöbben
A kép forrása: www.boon.hu

Villanyszámlával tartoznak a legtöbben

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 1,7 millió kifizetetlen közműszámlát tart nyilván és 77,6 milliárd forintot meghaladó összes tartozást.

A legtöbben a villamosenergia-szolgáltatójuknak tartoznak, a legnagyobb volumenű kintlévőség a földgázszolgáltatásban volt a nyár végén – közölte szombati számában a Magyar Idők a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal adataira hivatkozva.

A napilap szerint a hivatal közel 1,7 millió kifizetetlen közműszámlát tart nyilván és 77,6 milliárd forintot meghaladó összes tartozást. A rezsicsökkentést megelőző nyáron még mintegy 3 millió kifizetetlen energiaszámlát tartottak számon az országban, amelyek összértéke meghaladta a 140 milliárd forintot.

A Magyar Idők azt írta, villamosenergia-szolgáltatójuknak 1,04 millióan nem fizették be a számlájukat, 11 ezerrel kevesebben, mint egy éve. A távhő díjával közel 201 ezren maradtak el, négyezer fővel kevesebbnek van tartozása, mint egy évvel korábban. A földgázszolgáltatás esetében a 455 ezer hátralékos viszont harmincezerrel több, mint 2014 nyarán.

Forrás: hirado.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: