Otthon / Ország-Világ / A JOBBIK MINDEN FÖLDÁRVERÉSRE FIGYEL – HA GYANÚS ESETET LÁT, JELEZZE AZT A JOBBIKOS KÉPVISELŐJÉNEK (KÉRIK A LAKOSSÁGOT)
A kép forrása: internet

A JOBBIK MINDEN FÖLDÁRVERÉSRE FIGYEL – HA GYANÚS ESETET LÁT, JELEZZE AZT A JOBBIKOS KÉPVISELŐJÉNEK (KÉRIK A LAKOSSÁGOT)

A Jobbik “figyelő osztagokat” állít fel az országban, és minden földárverésen jelen lesz – mondta Magyar Zoltán, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

A jobbikos politikus példátlannak nevezte, hogy egyes állami földterületek értékesítése miatt az ellenzéknek kellett parlamenti vitanapot kezdeményeznie, és az elmúlt hónapokban egyetlen meggyőző érv sem hangzott el a kormánytól az ügyben.

 

Magyar Zoltán arról számolt be, hogy minden jobbikos önkormányzati és országgyűlési képviselőnél lehet jelezni, ha valaki gyanús esetet fedez fel saját települése környékén, és ahol a korrupció, vagy belső átjátszás jelei látszanak, ott megteszik a jogi lépéseket.
Jelen lesznek a liciteken is, figyelik, hogy minden a jogszabályoknak megfelelően történik-e, emellett vizsgálják, hogy a résztvevőknek milyen kormányzati kapcsolataik lehetnek – fejtette ki a Jobbik képviselője, amelyet az MTI közölt.

Forrás: videk.ma

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: