Otthon / Ország-Világ / VICCNEK IS ROSSZ: ANDY VAJNA SAJÁT MAGA ELLENŐRZI A KASZINÓ-BIZNISZ TISZTASÁGÁT – AZ LMP SZERINT A HATÉKONY ADÓELLENŐRZÉSIG BE KELL ZÁRNI A KASZINÓKAT!
Fotó: Bodnár Csaba/Vidék.MA

VICCNEK IS ROSSZ: ANDY VAJNA SAJÁT MAGA ELLENŐRZI A KASZINÓ-BIZNISZ TISZTASÁGÁT – AZ LMP SZERINT A HATÉKONY ADÓELLENŐRZÉSIG BE KELL ZÁRNI A KASZINÓKAT!

Az LMP szerint be kell zárni valamennyi magyarországi kaszinót addig, amíg az adóhatóság nem ellenőrzi ezeket a játéktermeket is más vállalkozásokhoz hasonló közvetlen vonalon.

Ikotity István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője csütörtökön, az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, “viccnek is rossz: Andy Vajna saját maga ellenőrzi a kaszinó-biznisz tisztaságát”.

Az LMP szerint ugyanis semmit nem ér, hogy a nyolc magyarországi játékkaszinót összesen 1056 darab kamerával figyelik, ha a videószobákban a kaszinószervezők emberei ülnek.
A politikus elképesztőnek nevezte, hogy míg lassan mindenkit rákötnek az online pénztárgépekre, addig a kaszinókat csak az oda szúrópróbaszerűen ellátogató adóellenőrök ellenőrzik, az említett kamerák felvételeit vizsgálva – tudatta az MTI.

Forrás: videk.ma

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: