Otthon / Nagyatádi hírek / A nagyatádi rokkantnyugdíjas belefáradt, nyugtatókat és fagyállót is beszerzett
A kép forrása: internet

A nagyatádi rokkantnyugdíjas belefáradt, nyugtatókat és fagyállót is beszerzett

A borsonline.hu azt írja, hogy Seres István nagyatádi rokkantnyugdíjas már a végkimerültség határára jutott.

A férfi még a nyáron azzal tett szert a népszerűségre, hogy önmagát műtötte meg. Egy vérrögöt távolított el a lábából. Most úgy véli: súlyos árat kell azért fizetni, hogy a szenvedéseiről beszélt a sajtónak.

– Régóta hepatitis-C vírustól szenvedek, így nem volt semmi vesztenivalóm, amikor önként jelentkeztem egy akkor nem törzskönyvezett amerikai gyógyszer kipróbálására. A tablettát végül tavaly törzskönyvezték, én pedig kérelmet nyújtottam be az OEP-hez, hogy ingyen kaphassak a készítményből. Ez minden bizonnyal segítene rajtam. Ám akárcsak a lábammal, ezúttal is várólistára tettek. Március óta nem történik semmi – mondta István a Borsnak.

– Szerintem bosszúból nem számíthatok kedvező fejleményekre, hagynak meghalni. Az immunrendszerem már összeomlott, jártányi erőm sem maradt, én pedig elhatároztam, hogy nem fogok tovább szenvedni. Nem eszek, beveszem a nyugtatóimat, sőt már egy üveg fagyállót is beszereztem, biztos, ami biztos. Belefáradtam a örökös harcba – kesergett István.

A Bors az esettel kapcsolatban kereste a Somogy Megyei Kormányhivatalt, de eddig nem érkezett válasz.

Forrás: borsonline.hu nyomán

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Tisztújítás: közülük kerülhet ki a Jobbik következő vezetése

Szombaton tartja tisztújító kongresszusát a Jobbik. A párt szabályzatai alapján a jobbikos alapszervezetek jelölhették taggyűléseiken …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: