Otthon / Ország-Világ / Balesetek hétvégéje
A kép forrása: somogy.katasztrofavedelem.hu

Balesetek hétvégéje

Főként árokba borult és balesetet szenvedett járművek mentéséhez riasztották szombaton és vasárnap is a tűzoltókat Somogy megye területén.

A tetején állt meg az a személyautó, amely Vízvár és Heresznye között árokba hajtott szombat este. A műszaki mentéshez a barcsi tűzoltókat riasztották. A járműben négyen utaztak, a mentők mind a négy sérültet kórházba szállították. A tűzoltók állították kerekeire a járművet. A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták.

Vasárnap hajnalban Kaposfő belterületén hajtott árokba egy személyautó, amely szintén a tetejére borult. A jármű utasai a kaposvári hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kiszálltak az autóból. A mentőszolgálat munkatársai a vizsgálatok után két sérültet szállítottak kórházba. A tűzoltók kerekeire állították a járművet, áramtalanították azt, majd meggyőződtek róla, hogy a bejelentéssel ellentétben nem szivárog az üzemanyag.

Vasárnap délután két személyautó ütközött össze Siófokon, a Bláthy Ottó és a Kandó Kálmán utca kereszteződésében. Az úttestre motorolaj és hűtőfolyadék folyt, amelynek felitatásáról intézkedtek a siófoki tűzoltók. Az egység a gépjárműveket áramtalanította. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Fotó: Kaposvár HTP (helyszín: Kaposfő, Kossuth L. utca), Siófok HTP (Bláthy Ottó és a Kandó Kálmán utca kereszteződés)

 

Forrása: somogy.katasztrofavedelem.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: