Otthon / Ország-Világ / ISZLÁM ÁLLAM: NAGYON HAMAROSAN ÓCEÁNNYI VÉR FOG FOLYNI OROSZORSZÁGBAN
A kép forrása: internet

ISZLÁM ÁLLAM: NAGYON HAMAROSAN ÓCEÁNNYI VÉR FOG FOLYNI OROSZORSZÁGBAN

Oroszországban elkövetendő terrortámadásokkal fenyegetőzik az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet egy újonnan megjelent videóban – jelentette csütörtökön a terrorcsoportok online tevékenységeit megfigyelő amerikai SITE központ.

A terrorszervezet idegen nyelvű sajtóközpontja, az Al-Hayat Media Center által orosz nyelven megjelentetett felvételen a

“hamarosan, nagyon hamarosan óceánt alkot az ömlő vér”

mondatot kántálják, miközben brutális lefejezéseket, valamint golyó által végrehajtott kivégzéseket lehet látni a SITE híradása szerint.
Az IÁ egyiptomi ága több korábbi üzenetében is azt állította, hogy egy általa elkövetett merénylet áldozatává vált az az orosz utasszállító repülő, amely október 31-én zuhant le a Sínai-félszigeten 224 emberrel a fedélzetén. A főleg a Sínai-félsziget északi részén tevékenykedő Vilájat Színáa (Sínai Tartomány) üzenetei szerint a támadást bosszúként hajtották végre az IÁ szíriai állásai elleni orosz légitámadásokra válaszul.

“Ó ti oroszok és az oroszok szövetségesei tudjátok meg, hogy sem a muzulmánok földjén, sem pedig az egeiken nincs számotokra biztonság. A Levant földjén repülőitekről ledobott, naponta több tucat ember halálát okozó bombáitok a bajt fogják rátok hozni”

– áll abban a közleményben, amelyet először jelentettek meg a légi katasztrófa napján.

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: