Otthon / Barcsi hírek / NEM AKARUNK BEVÁNDORLÁST! NEM AKARUNK TERRORIZMUST! – DÉL-SOMOGYI TÜNTETŐK A JOBBIK FŐVÁROSI DEMONSTRÁCIÓJÁN

NEM AKARUNK BEVÁNDORLÁST! NEM AKARUNK TERRORIZMUST! – DÉL-SOMOGYI TÜNTETŐK A JOBBIK FŐVÁROSI DEMONSTRÁCIÓJÁN

A „Nem akarunk bevándorlást! Nem akarunk terrorizmust!” jelmondatok égisze alatt tartott demonstrációt szerda este a Jobbik az Európai Bizottság budapesti képviselete előtt. A párt már kezdetektől fogva nagyon határozottan kiállt az illegális bevándorlás, vagy ahogyan ők szoktak fogalmazni, a nagy népességcserét lebonyolító, kontinenshódító, modern népvándorlással szemben.

Vona Gábor, a pártelnök hívó szavára szerte az országból szimpatizánsok sokasága indult a fővárosba, hogy jelenlétükkel is hitet tegyenek az európai civilizáció védelme mellett. Ők nem kérnek a multikulturális lázálmokat kergető liberális ostobaságból, és ahogyan őszintén elmondták, őrültségnek tartják a “merkeli willkommenskultur elmeháborodott ideáját.”

Dél-Somogyból, a megyei kettes választókerületből is indult egy busz a tüntetésre. A demonstrálókkal tartott tudósítónk is, aki az itteni tüntetőket szervező választókerületi elnökkel, a Jobbik országgyűlési képviselőjével, Ander Balázzsal, valamint néhány Dél-somogyi demonstrálóval is elbeszélgetett. Portálunk arra volt kíváncsi, hogy miért érezték fontosnak azt, hogy időt, energiát nem sajnálva, személyesen is kifejezzék, hogy nem kérnek a katasztrófával fenyegető migránsáradatból.

Helló: Képviselő Úr! Nem érzi, hogy szélsőséges túlzás lenne összemosni a bevándorlást és a terrorizmust?

Ander: Aki akarja, az képes értelmezni azt, amit hétfőn Vona Gábor a parlamentben mondott. Nyilván nem minden bevándorló terrorista, de a terroristák bevándorlók. Aki nem látja a kettő közötti összefüggést, az úgy viselkedik, mint a fejét homokba dugó strucc.

Helló: Miért gondolja így?

Ander: Egyértelmű, hogy a mérhetetlenül aljas párizsi merényletekkel új fejezet kezdődött. Sürgősen szükség lenne a határőrség visszaállítására! Ki kell mondani, hogy végszükség esetén is csak zárt menekülttáborokat tudunk elképzelni, a kvótarendszert pedig nem csak szavak, hanem a gyakorlati tettek szintjén is el kell utasítani.

Helló: Akkor támogatni fogják a Fidesz aláírásgyűjtését, nem?

Ander: Az aláírásgyűjtés már csak pótcselekvés, azt az események meghaladták, így konkrét lépések szükségesek.

Helló: Mire gondol pontosan?

Ander: Népszavazást akarunk a kvótarendszerről, a visszatoloncolások megakadályozásáról.

Helló: Azért ez nem ilyen egyszerű. Hogyan képzelik el mindennek a kivitelezését?

Ander: A népszavazáshoz alaptörvény-módosítás szükséges. El kívánom mondani, hogy a Jobbik ezt már benyújtotta, és ehhez a frakció képviselői biztosítják a 2/3-os többséget, így a Fideszen múlik, hogy sikerül-e egy ügydöntő népszavazást tartani. A Fidesz most bizonyíthatja, hogy tényleg meg akarja védeni az országot és nem csak pártpolitikai célokra kívánja használni az ügyet.

Helló: Milyen veszélyét látja annak, ha nem így történik?

Ander: A hasznosítható tudással rendelkező, a beilleszkedésre némi hajlandóságot mutató migránsokat a nyugatiak kimazsolázzák, nekünk pedig marad a toloncárú, amivel már az integrációhoz elengedhetetlenül szükséges pénzeszközökkel százszor jobban ellátott államok sem tudnak mit kezdeni. Szívfájdalom nélkül pufferzónává, migránslerakóvá változtatnák hazánkat, ha a hozzájuk áramlókkal már nem tudnak mit kezdeni.

Helló: Még mindig úgy gondolja, hogy hosszas, akár évekre elhúzódó válságról van szó?

Ander: Igen. Éppen ezért, amikor és ahol csak tehetem, mindig elmondom, hogy Aminek most tanúi vagyunk csak a kósza előszele annak az apokaliptikus viharnak, ami ránk fog zúdulni. Nézzük a számokat! A világ népessége a mostani 7 milliárdról a század végére 11 milliárdra nő. A növekedés pedig a válság és nyomorzónákban fog bekövetkezni! Hiszen Afrika lakossága 1,2 milliárdról 4 milliárdra ugrik! A most 180 milliós Nigéria népessége 70 éven belül pedig meghaladja az 1 milliárdot. A NATO stratégiai elemzői szerint is százmilliók fognak útra kelni.

Helló: Sokak szerint, viszont igenis ráfér Európára egy kis megújulás, hiszen saját népszaporulata még a sima reprodukcióra sem elég. Márpedig a fiatal, dolgos, innovatív bevándorlók nélkül menthetetlenül elöregszik a kontinens.

Ander: Dolgos, innovatív bevándorlók? Amikor nagy részüknél még a legelemibb ismeretek, iskolázottság is hiányzik? Amikor nagy részük még sok-sok évvel a befogadását követően is eltartottként terheli a költségvetési forrásokat? Nem fogadjuk el ezt a szélsőliberális hablatyot. De a fő gond az, hogy Afrika mélye és Ázsia eltérő szociokulturális tömegei, a nyomorrégiók vallási fanatikusok számára aranybányát jelentő kimeríthetetlen hadserege dörömböl Európa kapuin.

Helló: Miért ne lehetne őket beilleszteni az európai vérkeringésbe?

Ander: Mert a kontinenshódítók nagy része hallani sem akar integrációról, mondván, hogy az ellentétes a vallásukkal és hagyományaikkal. A tapasztalat azt mutatja, hogy zárt, párhuzamos társadalmakat építenek. Nem Európa bennszülött népei diszkriminálják őket, hanem saját maguk szegregálják saját magukat.

Helló: Bizonyos fokú másságot azért még lehet tolerálni…

Ander: Csakhogy a születési arányokban időzített bomba rejlik, ami beárnyékolja Európa jövőjét. A totális etnokulturális átalakulás összeurópai problémává válik. Az őshonos népességet egyre gyorsuló ütemben váltja föl egy főleg muszlim vallású, arab-ázsiai-fekete népesség.

A www.hellodelsomogy.hu természetesen nem csak a barcsi jobbikos országgyűlési képviselő, hanem a vele tartó aktivisták véleményére is kíváncsi volt. A nyilatkozatot vállalók által elmondottakból készítettünk egy reprezentatív válogatást.

regi

Regi: A bevándorlók többsége és köztünk áthidalhatatlan a kulturális szakadék. Én például mazsorett-táncos vagyok. Imádom csinálni, viszont mindez a terroristákkal szimpatizálók szerint erkölcstelen dolog. Nem akarom, hogy ilyen lények szabják meg nekem, hogy mit csinálhatok és mit nem! Nem fogok csadorban járni!szandra

Szandra: Elborzaszt az, hogy miként bánnak a fiatal nőkkel azokban az országokban, ahonnét ezek a menekültnek hazudott migránsok érkeznek. A Nyugat-európai példák azt mutatják, hogy óriási gondok vannak a beilleszkedési képességeikkel!

józsi140

Józsi: Gyáva féreg az összes ISIS-terrorista! Nőkkel, gyerekekkel, megkötözött foglyokkal szemben nagy csak a pofájuk! Kíváncsi lennék, hogy mit szólnának ezek a patkányok egy egy az egy ellen mérkőzés keretében kiosztott 140 kilós jobbegyeneseimhez.jani

János: Annyi szociális és gazdasági problémánk van ebben az országban, hogy még egy púpot nem vehetünk a hátunkra. Határozottan elutasítom a bevándorlást.

feri

Ferenc: Van három lánygyermekem. Ha minden így megy tovább, akkor bele sem merek gondolni abba, hogy milyen sors vár rájuk! Féltem a jövőjüket, ezért vagyok itt!

patrik

Patrik: Európa sírásói, a velejéig rohadt brüsszeli meg uniós vezetőkaszt a végítéletet szabadítja a földrészünkre. Márpedig meg kell védeni a civilizációnkat!

 

bence

Bence: A háttérhatalom mocskos urainak semmi sem drága ahhoz, hogy megvalósítsák a terveiket. Olyanok vagyunk mi most, mint a régi végvári vitézek, akik pajzsként védték Európát. Nem kell bevándorlás! Fuck ISIS!

Anita: Háromgyerekes anyuka vagyok. Az embernek nem nevezhetőanita3gyerek terroristák azzal fenyegetnek a propagandavideóikban, hogy rabszolgává teszik fiainkat. Fel kell hívni a figyelmet a valós veszélyekre, ezért éreztem úgy, hogy el kell jönnöm.

méri

Mária: Féltem nyolcéves kislányom életét. Szeretném, ha nem olyan világban kellene felnőnie, ahol állandóan rettegni kell a szélsőséges terroristák miatt. Hiszek abban, hogy meg kell őriznünk a keresztény európai kultúrát.laci

László: Fegyveres szervezetnél dolgoztam, sokszor a legkeményebb bűnözőkkel kellett szembenéznem, de ilyen velejéig aljas pszichopatákat, mint ezek az Európába is beszivárgó terrorista véglények, még nem láttam.

anitaAnita: Békésen gazdálkodunk párommal egy dél-somogyi faluban, és elborzaszt annak a gondolata, hogy ha a politika irányítói nem szabnak gátat ennek az óriási beözönlési áradatnak, akkor mindaz, amiért dolgozunk, megsemmisülhet.zsol

Zsolt: A Párizsban történtek bebizonyították, hogy vége, nincs tovább. Nem szabad tovább engedni azt az öngyilkos migránspolitikát, amit az Európát eláruló hatalmasok eddig folytattak.

hajnalkaHajnalka: Szerintem az illegális bevándorlók kultúrája nem kompatibilis az európai életmóddal, ezért a borítékolható összeütközések elkerülése érdekében azonnal le kell állítani a szervezett honfoglalást!

panniPanni: Magyarországon is annyi a szegény, becsületes, de mégis nélkülöző család, hogy az EU nem várhatja el tőlünk, hogy tőlük vonjuk el a szűkös lehetőségeket. Ki tette tönkre Irakot, Szíriát? Magyarország? Nem, az USA! Fogadja be Obama a migránsokat! De bezzeg ők még a mexikói határra is falat építhetnek…

attilaAttila: Szabad, keresztény magyar emberként szeretnék öregkoromban is ebben az országban élni. Nem pedig leigázott gyaur kutyaként! Ha elutasítjuk a bevándorlást, azzal a jövőnket védjük!zsolt

Zsolt: A Jobbik nem csak dumál, nem csak pótcselekvéssel altatja a népet, hanem radikálisan el is utasítja a bevándorlással kéz a kézben együtt járó terrorizmust. Ők ismerték föl legkorábban a veszélyt, ezért továbbra is inkább nekik hiszek. Azért jöttem el, hogy élőben halljam, mit mond Vona Gábor.

tamasTamás: Mi van, ha holnapután engem vagy a barátnőmet mészárolnak le ezek az állatok valami rock-koncerten? Tartsák meg maguknak a fanatikus hülyeségeiket! Ez Európa, ez Magyarország! A miénk, és nem hagyjuk, hogy elvegyék!petra

Petra: Nem értem, hogy miért kellene olyanokat befogadnunk, akiknek a nagy része úgy gondolja, hogy normális dolog a becsületgyilkosság vagy egy nő megkövezése. Ahol nagyarányú a bevándorlás, ott megnő a bűncselekmények száma, ott egyre több lesz a gond is.

jozsefJózsef: Keresztény Magyarországot kaptunk örökül a nagyszüleinktől. Nekünk meg keresztény Magyarországot kell továbbadni az unokáinknak. Nem Magyarisztánt! Ilyen egyszerű ez. Ezért jöttem demonstrálni.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Osztályok szűnhetnek meg a Nagyatádi Kórházban? Vajon igaz a pletyka?

Az a szóbeszéd járja, hogy Nagyatádon megszüntetnék az aktív kórházi ágyak számát, a belgyógyászat, a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: