Otthon / Ország-Világ / Már a gyurcsányi vizitdíjat sírják vissza a Fidesz szavazói
A kép forrása: internet

Már a gyurcsányi vizitdíjat sírják vissza a Fidesz szavazói

Egy friss közvélemény-kutatás szerint már az emberek kétharmad része a Gyurcsány-kormány vizitdíját is elfogadhatónak tartja. E tény egyenes következménye az Orbán-kormányok 5 éve tartó, kudarcokkal tűzdelt egészségügyi politikájának. A számok azt mutatják, hogy már a Fidesz szavazói is ráébredtek a csúf valóságra, arra, hogy Orbán Viktor számára fontosabbak a fűtött labdarúgópályák, a közmédia ésszerűtlen támogatása, valamint a kétes hátterű barátok adómentességének garantálása, mint az egészségügyre fordított állami költések növelése – áll a Jobbik közleményében.

Lukács László György a párt frakcióvezető-helyettese szerint:

„az, hogy az emberek már az egészségügy legsötétebb napjait idéző vizitdíjat is elfogadhatóbbnak tartják, mint Orbán Viktor tetteit és elképzeléseit az egészségüggyel kapcsolatosan, bizonyítéka annak, hogy az Orbán-kormány megbukott egészségügyi politikájával. A kormány 5 éve képtelen megállítani az dolgozók elvándorlását, képtelen orvosolni a kórházak tartozásainak halmozódását, amely az év végére megint 60 milliárd forintra rúghat. Nem csoda, hogy a miniszterelnök ősszel hetekig nem is tudott találni az egészségügy vezetésére olyan embert, aki elvállalta volna a siralmas állapotban lévő ágazat irányítását.”

A Jobbik azt tanácsolja Orbán Viktornak, hogy hallja meg az emberek hangját, mely egyöntetűen az egészségügyre költené azokat a forrásokat, amelyeket a kormányfő most saját hobbijára, grandiózus építkezésekre (így a kertje végében levő stadionra és a hozzá tartozó kisvasútra), valamint a fideszes holdudvar gyarapítására költ.

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: