Otthon / Somogy megye / Megerőszakolt két kislányt – első fokon 12 év évet kapott a Somogy megyei férfi
A kép forrása: internet (illusztráció)

Megerőszakolt két kislányt – első fokon 12 év évet kapott a Somogy megyei férfi

A Pécsi Ítélőtábla zárt tárgyalást rendelt el egy jövő héten induló perben. Egy 49 éves férfi a szomszédai két kislányát megerőszakolta, a 7 és 9 éves gyerekek édesapja tetten érte a perverz ismerősét.

Az ítélet első fokon 12 év fegyház, amit a Kaposvári Törvényszék szabott ki az elkövetőre. Az ügyben hamarosan másodfokú jogerős döntés születhet.

A férfi büntetlen előéletű, egyedül élt és jó viszonyt ápolt a vele egy utcában lakó családdal. Rendszerességgel keresték egymás társaságát, segítettek egymásnak a munkákban. P.Z. lakásában együtt kártyázott 2014 szeptemberében a szomszédban lakó 7 éves kislánnyal, aki korábban rendszeresen átjárt hozzá játszani.

A férfi hirtelen nemi vágyat érzett, levetkőztette a gyermeket, erőszakkal kényszerítette szexuális cselekményre és annak eltűrésére. Ez idő alatt lépett be a vádlott házának szobájába a másik 9 éves lány. A férfi szintén őt is levetkőztette, majd erőszak alkalmazásával szexuális cselekményre, annak eltűrésére kényszerítette. A kicsik ezután felöltöztek és hazamentek.

Másnap szintén átment a 7 éves kislány P.Z.-hez, a férfi újra levetkőztette és ugyancsak szexuális cselekményre, annak eltűrésére kényszerítette a lányt. Az erőszak közben megjelent a vádlott házában a kislány édesapja, hogy a gyermekét hazavigye, ekkor érte tetten a ruhátlan pedofilt. A lány apja azonnal feljelentést tett a rendőrségen.

Forrás: borsonline.hu nyomán

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Sok munkát ad a vihar a megye tűzoltóinak

Csúnyán elverte a jég Kaposvárt és környékét. A viharos időjárás miatt sok a teendője a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: