Otthon / Barcsi hírek / Ugorjon fejest a kikapcsolódásba Barcson
A kép forrása: vandoriskola.hu

Ugorjon fejest a kikapcsolódásba Barcson

Kapcsolódjon ki Barcson, Somogyország déli részén, ahol remek fürdőzési lehetőségek várják Önt és családját!

Barcs kiemelkedő kincse a gyógyvíz, az arra épült fürdő, amely az év minden napján látogatható. Az 1317 méteres mélységből feltörő, 55  ºC hőmérsékletű, nátrium- hidrogén-karbonátos jellegű víz, ásványi anyagokban gazdag.

A Barcsi Gyógyfürdő Dél-Somogy egyik legújabb és legkorszerűbb fürdője, ami közel 3 hektáros területen terül el, amely a város tradicionális központjában épült fel. A létesítményben, színvonalas és barátságos környezetben pihenhetnek, gyógyulhatnak a fürdő vendégei. Egész évben lehetőség van élni a fürdő adta lehetőségekkel, hiszen a fedett részen hat, szabadtéren pedig egy medence folyamatosan várja az oda érkező vendégeket. A nyári szezonban, a nagy zöld területen további három szezonális medencét is használhatnak a pihenni vágyók.

A vízi élmények mellett lehetőség van strandröplabdára, lábteniszre, a kisebbeket pedig nagyszerű játszótér is várja, továbbá étterem ás büfé is várja az odalátogatókat.  A fürdő sokoldalú szolgáltatásai révén a fiatalok, a családok, a gyógyulni és felüdülni vágyó vendégek számára egyaránt remek kikapcsolódást biztosít. Aki kedveli a wellness-t, azok is számos lehetőség közül választhatják ki az igényeiknek megfelelőt. A Fürdő területén működő gyógyászati részlegben a reumatológiai szakrendelés keretein belül gyógyászati kezelések, tovább számos rekreációs és egészségmegőrző szolgáltatás vehető igénybe.

Forrás: gyogyfurdobarcs.hu nyomán

Bővebb információért látogasson el a www.gyogyfurdobarcs.hu oldalra.

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Osztályok szűnhetnek meg a Nagyatádi Kórházban? Vajon igaz a pletyka?

Az a szóbeszéd járja, hogy Nagyatádon megszüntetnék az aktív kórházi ágyak számát, a belgyógyászat, a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: