Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Csapdába csalták a NAV ellenőrei a Mikulást
A kép forrása: internet

Csapdába csalták a NAV ellenőrei a Mikulást

Ha nem Magyarországon történt volna meg, el sem hinnék, hogy az adóhatóság emberei egy boldog budapesti család szerepét voltak képesek eljátszani, akiknek a gyerkőcei már nagyon várták az öreg Mikulás bácsit.

Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) ellenőrei egy családot alakítottak, akik a gyerekeik számára rendeltek meg egy Mikulás műsort. A télapót telefonon keresték meg, és még be is számoltak a kicsik tavalyi viselkedéseikről is.

A Mikulásnak öltözött férfi egy délutánt töltött együtt az álcsaláddal, akik énekeltek, nevettek és még közös fotót is készítettek, majd ezt követően, a műsor végeztével a Mikulás ruhába öltözött férfi elindult. Az utolsó lépés a liftnél várakozó férfi kifizetése lett volna, de ehelyett a szülőt játszó ellenőrök visszahívták a lakásba, hogy mutassanak neki valamit. Amint visszament, a konyhában egészen váratlan látvány fogadta, ugyanis kettő NAV-igazolvány volt, amit megszerettek mutatni volna neki.

A férfi vállalkozói igazolvány és számla hiányában bírságra számíthat, ami tudomása szerint elérheti a 200 ezer forintot is. A Mikulás a Tényeknek számolt be az esetről, akik megkeresték az NAV munkatársait, de csak annyit mondtak, hogy az ünnepek során fokozottabb ellenőrzésekre lehet számítani.

Forrás: borsonline.hu nyomán

 

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: