Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Floridában karácsonyozik Gombos Edina
A kép forrása: blikk.hu Gombos Edináék jól érzik magukat Amerikában /Fotó: RASarchív

Floridában karácsonyozik Gombos Edina

Boldog új “hazájában” Gombos Edina, aki Miamiban él férjével, Alberto-val és egyelőre nem tervezik azt, hogy a hazajönnének Floridából.

Miamitól 40 km-re lakik a műsorvezetőnő a férjével, és két kisgyerekükkel, most készülnek életük első olyan karácsonyára, amelyet távol kell töltsenek a szeretteiktől. Mindezt nem bánja, hiszen mesés helyen, napfényben fürdőzve várják az ünnepeket.

– 30-40 Celsius fokban kicsit nehéz elhinni, hogy közeleg a karácsony-mondta a nlcafe.hu-nak adott interjújában a műsorvezetőnő, akinek kisfiuk, a 8 hónapos Matteo, és kislányuk, Miranda (7) mellett a munka sem hiányzik.

– Az a fontos, hogy a gyerekek is jól érzik magukat, Mirandának először hiányoztak a nagyszülők, a barátok, de már jól beilleszkedett, és nagyon jók a jegyei is-folytatta, majd hozzátette, örül annak is, hogy Alberto hamar talált munkát.

A Tények műsorvezetője, Várkonyi Andrea már járt náluk, aki  közös napokat töltött el Gombos Edináékkal, majd képeket is töltöttek fel az internetre a látogatásról. Edina azt állítja, lazább az életük, mint Magyarországon,  nincs annyi felesleges teendőjük, mint itthon volt.

Forrás: blikk.hu nyomán

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: