Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Habony Árpád Ibizán bulizott
A kép forrása: egyenlito.blog.hu

Habony Árpád Ibizán bulizott

A miniszerelnök tanácsadója is feltűnt azon a promóvideón, amit az ibizai Heart nevű klub készített – fedte fel a 444.hu. A fényűző esteken ízléses módon aranybékából szívják ki az eledelt a vendégek, miközben alulöltözött hölgyek lengén szórakoztatják a felső akárhányezer kikapcsolódásra vágyó tagjait.

A felvételen egy elég húzós partit kínáló szórakozóhely képe tűnik fel, ahol beszámolók szerint olyan mókát is találhat az ember, amilyet a sarki Ilona presszó vendégei még korhatáros filmekben sem láttak soha.

Lám, így szórakoztatják a minőséginek gondolt ellátásra vágyó, jellemzően fehér kigombolt ingben kábult tekintettel szipogó pénzes férfiakat. Meg Habony Árpádot, mert hogyha jól figyelünk, valóban ott van e rejtélyes úriember. Kiemelve:

A kép forrása: alfahir.hu
A kép forrása: alfahir.hu

Van, ami még egy érvényes amerikai vízumnál is szebb, szinte már szemet kápráztató:

 

A kép forrása: alfahir.hu
A kép forrása: alfahir.hu

 

Egy névtelenül nyilatkozó budapesti vállalkozó az ibizai szórakozóhelyet a következőképpen írta le a 444.hu-nak:

„A csapból is kokain folyik, a falról meg kurvák potyognak. Nem tudod, mekkora sor állt a wc előtt és senki sem pisilni akart.”

Keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő újságírói kérdésre válaszolva elmondta:

a jogi kérdésekkel egyenértékű az erkölcsi kérdése is ennek az ügynek, hiszen Habony Árpád, akit ebben a videóban luxuskörülmények között, „furcsa arckifejezésekkel” lehet látni, Orbán Viktor közvetlen környezetéhez tartozik, a miniszterelnök tanácsadója.

Hozzátette:

„Ilyen emberekkel veszi körbe magát Orbán Viktor, ilyen emberek adnak neki tanácsokat, és ilyen emberek tanácsa alapján irányítja az országot.”

Szilágyi György szerint az a kérdés:

„Vajon Habony Árpád milyen tanácsokat tud adni Orbán Viktornak az egyszerű, munkából és bérből, fizetésből élő emberekkel kapcsolatban, amikor ő ilyen körülmények között éli a világát?”.

Forrás: alfahir.hu 

 

 

 

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: