Otthon / Dél-somogyi hírek / Korszerűbbé vált a nagyatádi kórház
A kép forrása: Györke József Facebook oldala

Korszerűbbé vált a nagyatádi kórház

Vácity József főigazgató büszkén sorolta, hogy az elmúlt években sikeres volt a napelem pályázatuk, idén pedig átadhatták a korszerű pszichiátriai komplexumot, a kórház korszerűbbé vált.

A kórházfejlesztés 1,2 milliárd forintba került, az eseményen elhangzott: aki nem fejleszt, az lemarad. Időben lépett Nagyatád, sok sikeres pályázatnak köszönhetően megindult a megújulás útján. A korszerűsítés palettáján jelenleg a főbejárat, a sürgősségi fogadóhely, a röntgen, az intenzív részleg, a műtő és a gasztroenterológia szerepel. Szeretnék az egész épület ablakcseréjét, a kórház küllemének javítását, illetve tervben van egy energetikai korszerűsítés is. Nagy eredménynek számít, hogy a járó- és a fekvő beteg utakat szétválasztották. A kórház a munkatársak képzésein kívül a gimnázium képzőhelyévé is vált.

A lakosság egyik legfontosabb ellátása került jobb körülmények közé – mondta Ormai István polgármester. Szászfalvi László országgyűlési képviselő gratulált a megvalósítóknak, hangsúlyozta, hogy nagy lépést tettek annak érdekében, hogy a kórháznak ne csak múltja, hanem a jövője is biztos legyen. Bízik abban, hogy a következő években sikerül a kórház teljes rekonstrukcióját véghezvinni.

Forrás: sonline.hu nyomán

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kadarkút, Babócsa… Vajon a kormánypárti képviselő Szászfalvi László, most miért hallgat?

A jobbikos országgyűlési képviselő ma reggeli bejegyzése közösségi oldalán: Ander Balázs Elátkozott beruházások földje? – …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: