Otthon / Ország-Világ / VAJON MIBŐL MULATHAT IBIZAI DROGDISZKÓKBAN HABONY ÁRPÁD?
A kép forrása: internet

VAJON MIBŐL MULATHAT IBIZAI DROGDISZKÓKBAN HABONY ÁRPÁD?

A Jobbik vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV) Habony Árpád ellen, kíváncsiak arra, hogy miből telik Orbán Viktor tanácsadójának luxus utakra, autókra és ruhákra – mondta Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője pénteki sajtótájékoztatóján.

A politikus emlékezett: A Fidesz úgy változtatta meg a NAV-ról szóló törvényt, hogy a jövőben szinte lehetetlen lesz vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezni, azok ellen, akiknél erős a gyanú, hogy nem legális forrásból szerzik a bevételeiket. Mivel azonban ez a jogszabály módosítás csak 2016. január 1-én lép hatályba, ezért a Jobbik a mai napon bejelentéssel élt a NAV-nál.

A legnagyobb ellenzéki párt többek között arra kíváncsi, hogy a magát a miniszterelnök főtanácsadójának nevező Habony Árpád miből finanszírozza luxus kiadásait, információik szerint ugyanis hivatalosan nem áll munkaviszonyban semmilyen állami szervvel.

A NAV vizsgálattól remélnek választ arra is, hogy Habony Árpádnak milyen ingatlanok és ingóságok vannak hivatalosan a nevén. Szeretnék megtudni, hogy miből telik neki Mercedes terepjáróra, márkás ruhákra és táskákra, továbbá drága ibizai drogdiszkókban történő bulizásra.

Szilágyi György reményét fejezte ki, hogy a NAV komolyan veszi a bejelentésüket. Felszólította továbbá a kormányt, hogy végre tisztázzák, Habony Árpád milyen kapcsolatban áll Orbán Viktorral, intézi-e a miniszterelnök üzleti ügyeit?

A legnagyobb ellenzéki párt képviselője azt javasolta Orbán Viktornak, ha valóban fizetnek Habony Árpádnak a nem ismert munkájáért, akkor legalább olyan munkával bízzák meg, ami hasznos lehet, kinevezhetnék a korrupció és drogellenes munkacsoport vezetőjének.

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: