Otthon / Ország-Világ / Figyelőszolgálatot állít fel a Jobbik: kihez, hová kerül a Balaton 300 milliárdja?
A kép forrása: internet

Figyelőszolgálatot állít fel a Jobbik: kihez, hová kerül a Balaton 300 milliárdja?

Figyelőszolgálatot állít fel a Jobbik, “Balaton-munkacsoport” néven, amely többek között a Balaton-régió fejlesztésére bejelentette 300 milliárd forintos forrás elköltését fogja majd nyomon követni. Kepli Lajos, a párt országgyűlési képviselő jelentette ezt be siófoki sajtótájékoztatóján pénteken. – írta a sonline.hu

Kepli Lajos azt mondta, hogy az elmúlt húsz-huszonöt év tapasztalat az, hogy ahol ekkora nagyságrendű összeg megjelenik, ott a korrupció is felüti a fejét. – Figyelni fogjuk: kihez, hová kerül majd ez a 300 milliárd forint?

Az országgyűlési képviselő arra is felhívta a figyelmet, hogy ez a 300 milliárd, amire annyira büszke, csak egy lehívható uniós forrás. – Az is kiderült a Balaton Fejlesztés Tanács csütörtöki ülésén, hogy az illetékeseknek fogalma sincs arról, mire is lehet valójában költeni, mit hagy jóvá az unió és mit nem, lesz – e például második komp, lesz -e iszapkotrás?  – tette hozzá. – Régóta mondjuk, hogy a Balaton nem érdekcsoportok, hanem egységes koncepció mentén kell fejleszteni, és amikor egy ilyen lehetőség adódik, kész elképzelésekkel kellene rendelkezni arról, hogy mit is szeretnének megvalósítani.

A Jobbik pénteken nyitott siófoki irodája egyik bázisa lesz a Balaton-munkacsoportnak.

Forrás: sonline.hu nyomán

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Jakab Péter milliókért foglalkoztatott tanácsadója ment megzavarni egy miskolci rendezvényt

A “Nép pártján” Bede Zsoltja megpróbálta tönkretenni a Jobbik miskolci tanácsadását TG Facebook Comments

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: