Otthon / Ország-Világ / Bulvár / KIPENDERÍTETTE ÁKOS SZŰRÉT A TELEKOM
A kép forrása: alfahir.hu

KIPENDERÍTETTE ÁKOS SZŰRÉT A TELEKOM

Az a Magyar Telekom, amely élen jár a nemi egyenjogúság fejlesztésében, fenntartásában, amely azonos munkafeltételeket biztosít nőknek, férfiaknak egyaránt.

No de a lényeg:

“A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott Ákossal, erről az előadóművészt ma délelőtt írásban tájékoztattuk. Nagyra értékeljük Ákos zenei munkásságát, előadóművészi pályáján elért sikereit és köszönettel gondolunk vissza az együttműködés éveire, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét Csoportunk hitvallásával és értékrendjével.”

Eddig a bla-bla. Most jön a lényeg:

A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot.

– írta az Index kérdéseire a cég sajtóosztálya.

Mivel ez a szép, határozott, karakán kiállás a női nem harca mellett engem is megihletett, szerettem volna tudni, hogy a Magyar Telekomnál kinek is kell megköszönni ezt a fantasztikus és bátor lépést.

Nos, nekik:

Kerstin Günther elnök
Thilo Kusch 
Christopher Mattheisen 
Günter Mossal 
Mosonyi György 
Frank Odzuck 
Dr. Ralph Rentschler
Igen, a nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosító és a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot minden körülmények között fenntartó Magyar Telekom igazgatóságában
egy, azaz egy darab nő ül, igaz, ő rögtön az elnök.
De a Felügyelő Bizottság 12 tagjából 2, azaz kettő nőt találhatunk, az Ügyvezető Bizottság 8 tagjából egy tartozik a gyengédebbik nemhez, az öt fős Audit Bizottságban viszont sajnálatos módon egy nő sincs.
No, és mi a konklúzió?
Az emberi tulajdonságok egyik legvisszataszítóbb formája még mindig a képmutatás és a kettős mérce.
Az egész “Ákos-ügyről, genderista blitzkriegről, valamint a női-férfi szerepekről itt olvashatja el cikkünket.
Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: