Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Lagzi Lajcsi papíron nincstelen
A kép forrása: internet

Lagzi Lajcsi papíron nincstelen

Lagzi Lajcsinak szerencséje van, hiszen visszakapta a luxusautóflottáját. A rendőrség azért adta vissza a több tizmilló forintot érő autókat, mert nem volt egyszerűen más választása.

 

A Q7-es Audi, a Q5-ös Audi, és a Volkswagen Beetle összértéke egyébként megfelel annak az összegnek, amit az ELMŰ a házaspártól követel, vagyis nagyjából 30 millió forint. A legértékesebb darab a Q7-es terepjáró még szinte új, egyéves sincs. – írja a Blikk.hu

Az autókat azért kapta vissza a zenész, mert azok nem Lajcsi nevén voltak. Galambos Lajos azt állítja, hogy azok nem voltak nevén, azokat csak bérelte, de a Blikk megtudta azt, hogy nincs papíron semmije a lakodalmas zenésznek.

Sem a Boglárka Lakópark, sem a boldogasszonypusztai hatalmas bírtok nincs a nevén.

Galambos Lajos kitűnő üzletember – állítják ismerősei, hiszen amihez hozzányúl, az pénzzé változik. Amióta letartóztatták, a hatóságok igyekeztek minden hozzáköthető vagyonelemet feltérképezni, de nem jártak igazán sok sikerrel. Az összes ingatlan cégek tulajdonában vannak – köztük olyan cég is található, amely offshore hátterű-, így esély sincs ezeken behajtani a tartozásokat a mulatós sztáron.

Az autók visszaszolgáltatása mellett mást is visszakaptak Lajcsiék, hiszen újra van áram, mivel azt az ügy kirobbanása után kikapcsoltak, majd aggregátorral fejlesztettek elektromos áramot a birtokon. Azonban zenész ügyvédje leült tárgyalni a kárt szenvedett szolgáltatókkal – visszakapcsolták az áramot.

– Mindkét hírt meg tudom erősíteni. Az autók visszaszolgáltatása természetes, hiszen azok nem képezik ügyfelem tulajdonát. A szolgáltatókkal történt egyeztetések után pedig új mérőállomásokat telepítettek, és megint van áram, gáz és víz a birtokon – mondta a Blikknek Fröhlich Krisztián védőügyvéd, aki hozzátette: az ingatlanok zár alá vétele azért nem merült fel, mert ahhoz a szolgáltatóknak polgári igényüket kellett volna benyújtaniuk, de ezt nem tették meg a nemrégiben történt megállapodások miatt.

Forrás: blikk. hu nyomán

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: