Otthon / Barcsi hírek / Télen és nyárban, a hóban és sárban

Télen és nyárban, a hóban és sárban

A Jobbik Barcsi Alapszervezete, élén önkormányzati képviselőjükkel, valamint Ander Balázs országgyűlési képviselővel, ismét utcára vitte a politikát. Alább olvashatják villáminterjúnkat.

Helló: Forralt borral és forró gyümölcsteával kedveskedtek a járókelőknek most szombat délelőtt a forgalmas barcsi főutcán. Csak a jobbikosok kaptak, vagy nem volt diszkrimináció?4

Ander: Aki érdeklődött, odajött hozzánk, azt természetesen szívesen megkínáltuk.

Helló: Tart még az aláírásgyűjtés?

Ander: Igen, és elébe menve a kérdésének, az is kapott teát vagy forralt bort, aki nem írta alá az aláírásgyűjtő ívünket.

Helló: Érdekli még ez a téma az embereket?

6

Ander: Bárki láthatta, aki arra járt, hogy folyamatosan nagy volt az érdeklődés a standasztalunk környékén. A barcsiakat is érdeklik ezek a témák. Nem akarnak idetoloncolt illegális bevándorlókat, de a mindent átható korrupcióból sem kérnek. Ezért is helyeslik a Jobbik kezdeményezését, ami a mentelmi jog eltörlésével, dupla büntetési tételekkel és vagyonelkobzással, valamint tételes vagyonosodási vizsgálattal fékezné meg a politikusbűnözők garázdálkodását.

Helló: Az érdeklődők száma alapján, akkor elmondhatják, hogy jól fogyott a Barikád is.

5

Ander: Nagyon is. De azt azért tudni kell, hogy a demokráciát szemenköpő hirdetési bojkott miatt igen nehéz helyzetben van a Jobbik szókimondó, az igazságért mindig bátran kiálló hetilapja…

Helló: Gondolom, nem csupán egyszerű aláírásgyűjtésről és újságosztogatásról szólt a mai délelőtt.

Ander: Nem, dehogy. Mivel most nem a postánál, hanem a szintén igen forgalmas helyen lévő irodánk előtt standoltunk, így könnyen klasszikus fogadóórává tudtam alakítani a helyzetet, ha arra mutatkozott igény.

2

Helló:  És volt rá igény? Volt, aki konkrét panasszal fordult Önhöz?

Ander: Természetesen. Sajnos, probléma mindig akad. Egy képviselő feladata pedig az, hogy legalább odafigyeljen ezekre a felvetésekre.

7

1

3

8

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ander: A kormány még egyet csavart a neoliberális présen, ami a magyar dolgozókat szorítja harapófogóba

“A foglalkoztatási törvények kapcsán a kormány újra kimutatta a foga fehérjét, hiszen ismét csavartak egyet …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: