Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Disznórablás volt Csömörön, az egyik malacot menekülés közben kidobták az ablakon
A kép forrása: alfahir.hu

Disznórablás volt Csömörön, az egyik malacot menekülés közben kidobták az ablakon

Egy négy csörögi fiatalból álló vidám kis társaság úgy döntött, hogy beszereznek néhány malacot az év végére, fizetni azonban nem állt szándékukban értük. Egy tanya tulajdonosának figyelmét elterelve összesen 8 malacot hánytak be szakad Skodájukba, majd menekülőre fogták a dolgot. A rendőrök a bejelentés után hamar üldözőbe vette őket. Úgy tűnik, hogy a nyolc malac és négy férfi szűkösen fért el az öreg csotrogányban, ezért menekülés közben az egyik állatot kidobták az ablakon.

T. Sándor 23 éves, B. Alex 22 éves, B. Zsolt 25 éves és N. Adriánó 20 éves csörögi lakos most lopásért állhat majd bíróság elé.

A jeles csapat gépkocsival bement egy csömöri tanyára, ahol az ott dolgozó személynek és a tulajdonosnak azt mondták, hogy kifogyott a kocsiból a hűtővíz. A tulajdonos elment, hogy adjon a férfiaknak vizet. Ez idő alatt a négy fiatal kidöntötte a tanyán lévő disznóól kerítését és az autóba bepakoltak 8 malacot, majd az autóval Fót irányába hajtottak el – írja a police.hu.

A tulajdonos – amikor észlelte a lopást – azonnal értesítette a rendőröket. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Fóti Rendőrőrs járőrei Fót területén intézkedés alá akarták vonni a gyanúsítottak járművét, azonban ők továbbhajtottak. A rendőrök szolgálati gépkocsival – megkülönböztető fény- és hangjelzés használatával – megpróbálták megállítani a járművet, azonban az nem járt sikerrel. T. Sándort és három társát a járőrök végül Fót, Károlyi utcában elfogták, miután a feltorlódott forgalom miatt nem tudtak továbbmenni.

A rendőrök a gépkocsiban 7 élő állatot találtak, mivel a férfiak menekülés közben egy malacot kidobtak a járműből.

A négy csörögi fiatalt a járőrök a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol a gödöllői nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. T. Sándort, B. Alexet és N. Adriánót a rendőrök őrizetbe vették. 25 éves társukról a rendőri intézkedés során kiderült, hogy ellene a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért őt – kihallgatását követően – a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe szállították. A férfiak ellen a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: