Otthon / Ország-Világ / Az Anonymus hadat üzent Orbán Viktornak, az „az önjelölt királynak”
A kép forrása: internet

Az Anonymus hadat üzent Orbán Viktornak, az „az önjelölt királynak”

A  444.hu számolt be arról, hogy december 23-án a hírhedt hackercsoport feltöltött a YouTube-ra egy videót, amelyben Magyarországnak és kormányának üzentek. Állításuk szerint több éve figyelik a magyar kormányt, és nem tetszik nekik, hogy diktatúrává változtatják az országot.

Az Anonymous szerint a folyamat azzal kezdődött, hogy cenzúrázni kezdték azokat az újságírókat, akik kritizálták a Fideszt. Ezután olyan törvényt hoztak, ami csak akkor engedte volna szavazni az állampolgárokat, ha azok két héttel korábban a szavazás előtt előzetesen regisztrálnak. Valójában ebből a törvényből nem lett semmi sem, mert Áder János közbeavatkozása után az Alkotmánybíróság alaptörvény-ellenesnek ítélte a rendelkezést, így a kormány végül elvetette azt.

A feltöltött videóban Orbán Viktort az ország „önjelölt királyának”nevezik, aki 175 kilométer hosszú kerítést emelt a déli határra, hogy megvédje az országot az „illegális bevándorlóktól” – vagyis, hogy a „menekülteket” Magyarországon kívül tartsa.

A Guy Fawkes-maszkos figura a videóban arról is beszélt: Orbán egy rádió interjúban arra kérte a melegek közösségét, hogy ne provokálják a társadalmat, és éljenek továbbra is békésen együtt a társadalom többi részével. Ezt követően a miniszterelnökre olvassák, hogy piszkos trükköket használ a választások megnyerésére, provokálja a melegeket, a cigányokat és más kisebbségeket, megsérti a szólásszabadságot, az ország állampolgárainak pénzét ellopja.

Az Anonymous szerint az országot korrupt bűnözők vezetik, akik szándékosan roncsolják Magyarország kapcsolatait az unióval és más országokkal.

„Azt hiszik, hogy mindent megtehetnek. Az a munkánk, hogy bebizonyítsuk: nincs igazuk”

 – hangzik el a videóban. Majd a Guy Fawkes-maszkos figura hozzáteszi:

„Minden magyar állampolgár kötelessége, hogy megmutassa ezeknek a tudatlan bűnözőknek, hogy nem kérnek az ország további terrorizálásából”

Az Anonymous odáig megy a videóban, hogy háborút hirdet Orbán és a pártja ellen. A maszkos figura arra figyelmeztet: ne gondolják viccnek ezt, mert az Anonymous sejtjei minden közösségben ott vannak. A végső üzenet Orbánnak szól:

„A háború addig tart, amíg a hackercsoport radikális változásokat nem tapasztal Magyarországon. Ne okozz csalódást.”

Pénteken számoltunk be arról, hogy nagyszabású kibertámadás zajlik hétfő óta a törökországi szerverek ellen, jelentősen lelassítva egyebek közt a banki szolgáltatásokat. A török sajtó szerint az akció az Anonymous hackercsoporthoz köthető.

Forrás: alfahir.hu

 

 

 

 

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Jakab Péter milliókért foglalkoztatott tanácsadója ment megzavarni egy miskolci rendezvényt

A “Nép pártján” Bede Zsoltja megpróbálta tönkretenni a Jobbik miskolci tanácsadását TG Facebook Comments

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: