Otthon / Ország-Világ / Az egészségügyi dolgozók munkája nélkül nem lett volna békés az ünnep

Az egészségügyi dolgozók munkája nélkül nem lett volna békés az ünnep

A Jobbik közleményben köszönte meg a magyar egészségügy dolgozóinak, hogy a karácsonyi ünnep alatt is a saját és családjuk ünnepét feláldozva, kötelességtudatból végezték munkájukat és éjjel-nappal rendelkezésre álltak a rászorulóknak.

Mentették a bajba jutottakat, ápolták és gyógyították a betegeket, világra segíttették a gyermekeket és méltóságteljesen segédkeztek az életük utolsó pillanatait élőknek. Az egészségügyi dolgozók hivatástudata nélkül az ünnep békessége nem lett volna teljes. A Jobbik Magyarországért Mozgalom köszöni az ünnep és a hétvége alatt dolgozó valamennyi egészségügyi dolgozónak, hogy tartják a lelket a kritikus állapotban lévő egészségügyi ellátórendszerben.

A párt a munkájukhoz további erőt és kitartást kíván! A Jobbik valamennyi települési és országgyűlési képviselője 2016-ban is azon fog dolgozni, hogy az egészségügy problémái – a szakmával közös megegyezés mentén – a leggyorsabban orvosolhatóak legyenek. Az egészségügyi nemzeti minimum kialakítására hivatott egészségügyi kerekasztal feladata éppen ez lesz a következő esztendőben – zárta közleményét Lukács László György országgyűlési képviselő

MTI

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: