Otthon / Barcsi hírek / Boldog, sikerekben, örömökben, egészségben gazdag új évet kívánunk!
New Year Clock

Boldog, sikerekben, örömökben, egészségben gazdag új évet kívánunk!

Újabb év telt el, hiszen lassan, de biztosan átlépünk a 2016-os esztendőbe. Sokan ilyenkor kicsit elgondolkodnak azon, hogy mit tett jól, mit cselekedett rosszul, majd ezek mentén, a hibákon javítva próbálja tovább élni az életét. Viszont ami megtörtént, az megtörtént,  kár a múltban történt, életünkre negatív hatással bíró eseményekkel túlságosan törődnünk. Egy életünk van, próbáljuk meg azt boldogan leélni, még ha néha nehéz is helytállni egy-egy borús napon. Egy új év számos meglepetést és sajnos számtalan bosszúságot is tartogathat számunkra, amelyek meghatározhatják akár az életünket is. Minden csak magunkon múlik, a saját cselekedetünk által jutunk előre vagy kerülünk hátrányba.

A hellodelsomogy.hu szerkesztősége ezúton kíván minden olvasójának egy boldogabb, reményekkel telibb, egészségben gazdag új évet! Hosszú az út, amely mindnyájunk előtt áll, naponta kell helytállnunk, bizonyítanunk az élet tengerében.

Bízunk abban, hogy híreink és oldalunk által egy kicsit könnyebbé és boldogabbá tudtuk tenni az Ön óévét is, amely sajnos hamarosan befejeződik, majd egy újjal folytatódik, amelyet már nem 2015-nek, hanem 2016-nak hívunk és írunk majd.

Kérjük Önt is, hogy kövessen bennünket a 2016-os évben is, és ha ötletük, tanácsuk van, szívesen fogadjuk őket, hiszen csak úgy tudunk javítani a hibáinkon, ha kikérjük olvasóink véleményét.

Az este folyamán szórakozzanak, búcsúztassák a 2015-ös évet békés, biztonságos körülmények között, tartsák be az újévi szokásokat, nehogy elfusson a szerencséjük.

Helló, Dél-Somogy, helló 2016!

 

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kiürült a kaposvári kórház beteg gyermekeinek kincsesládája, így segíthetünk megtölteni!

A Nevetnikék Alapítvány régóta jelen van a kaposvári kórház gyermekosztályán, és a kincsesládáikból már rengeteg …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: