Otthon / Ország-Világ / SZILVESZTER ÉJJEL: HÁROM HALÁLOS BALESET ÉS ÖT BEVÁNDORLÓ
A kép forrása: alfahir.hu Ők élve megúszták

SZILVESZTER ÉJJEL: HÁROM HALÁLOS BALESET ÉS ÖT BEVÁNDORLÓ

Három közlekedési balesetben három ember vesztette életét az ország közútjain szilveszter napján – közölte a rendőrség péntek reggel a honlapján. S még öt bevándorló is érkezett.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 33 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A halálos baleseteken felül tíz esetnél súlyosan, húsz balesetben könnyebben sérültek meg.

A szolgálatot ellátó állomány 145 embert állított elő, köztük 58 embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 14 embert ittas vezetés gyanúja miatt.

A kép forrása: alfahir.hu Ők élve megúszták
A kép forrása: alfahir.hu
Ők élve megúszták

A bábolnai 27 éves A. Balázs jogosítvány nélkül vezette ezt az autót és hajtott árokba december 31-én 23 óra 40 perckor Tárkány közelében, a kocsiban a sofőrön kívűl még négy utas volt; mindannyian kórházba kerültek. A. Balázs ellen súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Komáromi Rendőrkapitányság.

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: