Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Elképesztő: 65 kilótól szabadult meg a súlyosan elhízott lány

Elképesztő: 65 kilótól szabadult meg a súlyosan elhízott lány

Szinte hihetetlen sikert tudhat magáénak az a fiatal lány, aki 2014 nyara óta testsúlyának több, mint a felét ledolgozta.

A norfolki Amy Dugan majdnem 140 kilósra hízott, miután mindkét bátyját elvesztette egy lakástűzben. A most 26 éves lány az evéssel próbálta meg kompenzálni veszteségét, de 2014-ben, amikor már a hétköznapi dolgok is nehézséget jelentettek számára, rájött, segítségre van szüksége.

Amy Dugan, 65 kg-ot fogyott. Fotó: Facebook/Amy Dugan
Amy Dugan, 65 kg-ot fogyott. Fotó: Facebook/Amy Dugan

“Gyűlöltem azt az embert, aki visszanézett rám a tükörből. Nem akartam többé attól félni, hogy nem férek bele a mozi székébe, vagy hogy a barátaim előtt ismételten leszállítanak a parkban bérelhető kerékpárról, mert túlsúlyos vagyok.” – nevezte meg a motiváló okokat Amy.

Mára levetkőzte minden félelmét, sőt önbizalommal telve jár el szórakozni barátaival az egykor túlsúlyos nő. A titok nyitja elmondása szerint egyszerű: nem szabad önállóan belevágni, segítséget kell kérni, ezért iratkozott be egy fogyókúrás csoportba. Dugan apró változtatásokkal készítette el kedvenc ételeit, nem mondott le még a bolognai spagettiről sem, csupán egészségesebb alapanyagokból főzte meg. Amy rájött, hogy magát kell megszeretnie, azelőtt, hogy valaki mástól várná el ugyanezt.

Forrás: hirado.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: