Otthon / Ország-Világ / Bulvár / Még bikinit sem vett magára: hibátlan teste előtt hever a fél világ
A kép forrása: internet

Még bikinit sem vett magára: hibátlan teste előtt hever a fél világ

A szupermodell ékszerkollekcióját népszerűsíti meztelen képével. Mint mondja, a minőségben nem tesz engedményt. Ezért is vetkőzött le…

Nicole Trunfio szupermodell kegyeiért a legnagyobb divatházak vetélkednek, így a Chanel, a Dolce & Gabbana, a Dior, a Gucci és Fendi. Nem is csoda, hisz az ausztrál lányt különleges vonásai kiemelik a szuper szép lányok hosszú sorából. Trunfio pedig egyszerre természetes és vadítóan szexi. Jól tudja ezt vőlegénye, Gary Clark Jr. amerikai zenész is, aki már meg is ajándékozta Nicole-t egy kisfiúval, Zion most 11 hónapos.

A minőségből nem neged - Nicole Trunfio szupermodell. Fotó: Instagarm
A minőségből nem neged – Nicole Trunfio szupermodell. Fotó: Instagarm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trunfiót néhány éve az foglalkoztatja már, hogy a a rengeteg nívós márka mellett, amelyeket idáig megmutatott, végre ő is megmutathassa saját márkáját. Az ékszeriparban mélyült el, s piacra dobta saját kollekcióját, az egyszerűség kedvéért Trunfio Universe névre keresztelt ékszercsaládot. Mint mondta, egy dologban soha nem tett engedményt, sem a munkájában, sem a hobbijában: a minőségből nem engedett egy jottányit sem. 

Vélhetően ezért készült el a kollekciót reklámozó fotó is, hiszen mi mással is lehetne jobban reklámozni egy tökéletes választást, a tökéletes ékszert, mint saját hibátlan, mezítelen testével.

Forrás: hirado.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Várkonyi Andrea: Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: